Position: sygdoms > 5 >

risikofaktorer for lymfom B-celle

   B-celle lymfom er en særlig form for non-Hodgkins lymfom . Den kræft påvirker celler der bekæmper infektion og hjælper med at beskytte immunsystemet . Risikofaktorer er ikke altid til stede i mennesker diagnosticeret med B-celle lymfom , og i henhold til Mayo Clinic , mange af dem, som har risikofaktorer aldrig udvikle kræft . Der er dog nogle brede befolkningsudviklingen og specifikke medicinske forhold og behandlinger , der kan påvirke forekomsten af B-celle lymfom

Fakta


Non- Hodgkin 's lymfom er en kræftform med oprindelse i lymfesystemet . Mellem 80 og 90 procent af alle ikke-Hodgkin 's lymfom start i B-celler , ifølge lymfom Information Network .

Lymfesystemet består af lymfeknuder og andre organer , der bekæmper sygdommen hele kroppen og bidrage til at give et stærkt immunforsvar . B-celler er hvide blodlegemer, som producerer antistoffer og bekæmpe infektioner . B-celle lymfom er til stede , efter at disse celler har muteret og blive til kræft . B -celler og derefter formere den kræft ved kloning selv .

Risikofaktorer for B-celle lymfom


Ifølge Californien Cancerregisteret ( CCR ) , følgende faktorer kan påvirke , om en person er i fare for B-celle lymfom : alder ( B-celle lymfom forekommer oftest hos personer 60 år eller ældre ) , immunsystemet underskud skyldes genetiske sygdomme (oftest rammer unge voksne og børn ) , immunsystemet underskud forårsaget af HIV ( human immundefekt virus ) , autoimmune sygdomme , eller kroniske infektioner , og visse behandling for andre kræftformer ( specifikt , kan strålebehandling øge risikoen senere i livet ) .

Risikofaktorer for Non-Hodgkin 's lymfom


Selv om der er nogen oplagte risikofaktorer for de fleste mennesker med non-Hodgkin 's lymfom , Mayo Clinic bemærker , at folk, der har haft organtransplantationer eller visse bakterielle infektioner eller som har været udsat til visse pesticider og insekticider kan være mere modtagelige for kræft .

Risiko Demografi

Bortset fra øgede tilstedeværelse i mennesker 60 år eller ældre , har CCR også konstateret, at hanner fra alle etniske er diagnosticeret med B-celle lymfom oftere end kvinder . Sager er også mere udbredt i hvid og Hispanic mennesker .

Support og øget forskning

Hvis du har B-celle lymfom , eller hvis du ønsker at udvide din forskning til at omfatte stadier og karakteristika af B-celle non-Hodgkins lymfom , skal du følge de links , der er anført under " Resources ".
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------