Position: hotel888 > 5 >

blære tumor symptomer

   Blæretumorer kan forårsage meget ubehag næsten umiddelbart efter, at de begynder at danne . For at kunne diagnosticere en blære tumor en læge vil tage en blodprøve , en røntgenundersøgelse eller en CT- scanning , samt biopsi blæren væv at afgøre, om svulsten er kræft

Identifikation


Blæren er en balloonlike organ, der opbevarer og fjerner flydende affald fra nyrerne . En tumor er en samling af overskydende celler, som kroppen producerer , men ikke har brug for. Disse ekstra celler vil samle sammen til en masse kaldes en tumor . En tumor kan enten være en samling af kræftceller , der er ondartet , eller en forsamling af noncancerous celler , der er godartede . I tilfælde af kræftceller , kan disse celler har oprindelse i blæren , eller de kan være inficeret med blæren fra en anden del af kroppen . Symptomerne omkring en blæretumor er normalt de samme uanset, om svulsten er godartet eller ondartet . De langsigtede effekter kan imidlertid være meget forskellige .

Effekter


Den første virkninger af en tumor på eller i blæren kan være smertefuldt . Der kan være en vandladningsbesvær forårsager smertefuld vandladning , kan der være en brændende fornemmelse ved vandladning , og der kan være involveret smerter , såsom abdominal eller tilbage . Da tumoren vokser blæren ikke er i stand til at holde så meget urin , som det plejede, hvilket også kunne medføre hyppige og undertiden akut behov for at tisse . Smerten er forbundet med en blære tumor afhænger af, hvor tumoren befinder sig . Hvis det er placeret mere mod forsiden af blæren tumor vil lægge pres på bugvæggen skabe smerte, og blæretumorer på bagsiden af blæren vil lægge pres på nerver og muskler i nærheden af rygsøjlen forårsager rygsmerter .

Potentielle


En kræftsvulst kan begynde at skabe ubehagelige symptomer . Nogle af de avancerede symptomerne på en kræftsvulst omfatte blod blandet med urin og en fornemmelse af blæren er fuld , men ikke urinen kommer ud , viser, at svulsten er vokset til det punkt, hvor det blokerer røret , der passerer urinen ud af blæren kendt som urinrøret . Andre symptomer omfatter en høj feber , et tab af appetit og en smertende smerter i bækkenpartiet , der ikke går væk .

Forebyggelse /Solution

Den mest almindelige behandling for blære tumorer er kirurgi . Denne operation kunne bare være den enkle fjernelse af svulsten , eller hvis lægen vurderer, at en del af blæren er blevet smittet med kræftceller da denne del af blæren kan fjernes . I nogle ekstreme tilfælde hele blæren kan være nødvendigt at blive fjernet. Hvis svulsten er ondartet og følg derefter op behandlinger såsom kemoterapi medicin og strålebehandling kan anvendes til at standse spredningen af kræftceller .

Overvejelser

Uden en ordentlig medicinsk analyse , kan en tumor ikke præcist diagnosticeret som ondartede eller godartet . Symptomerne på en blære tumor kan starte ud mild og let kunne ignoreres . Hvis der er nogen smerter i maveregionen , og at smerte er forstærket under vandladning , så få en læge med det samme . En ondartet tumor er farlig , men hvis det er behandlet tidligt nok, kan indeholdes og skaden minimeres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------