Position: hotel888 > 5 >

dysplasi definition

   Medicinsk terminologi refererer til en specifik proces, der bygger på den græske eller latinske , hvorfra ordet stammer . Dysplasi , som kommer fra græske ord betyder " dårlig dannelse eller form , " er en anomali i cellerne i væv, der påvirker vækst, udvikling og funktion

Dysplasia


Dysplasia henviser specifikt til misdannede celler, der muterede , da de modnet i væv . Det betyder normalt, at der er en usædvanlig stort antal umodne celler udvide til områder, der normalt opholder sig modne celler .

Dysplasia er karakteriseret i de fleste tilfælde ved ulige mellemstore celler , unormalt formede celler , hyperchromatism ( en tendens til maligne celler til pletten mørkt , når det afprøves ) og en række af celledeling , der er større end normalt .

cervikal dysplasi


En unormal celleprøve er effektiv i forbindelse med afsløring cervikal dysplasi , som er udseendet af unormale celle aktivitet på overfladen af livmoderhalsen . Selv om cervikal dysplasi ikke selv er en indikator for dårligt helbred , er det normalt betragtes som en præcancerøse tilstand og bør overvåges og drøftes med en læge .

Fiber Dysplasia


Fiber dysplasi er defineret ved Mayo Clinic som en lidelse i som fibrøst væv udvikler sig i stedet for knogler hos spædbørn . Som væv udvider sig, kan knoglen blive deforme og er mere modtagelige over for brud . Tilfælde af fiber- dysplasi kan gå uopdaget i årevis , indtil smerterne eller misdannelse bliver et problem .

Overvejelser

dysplasi, enten fiber eller cervikal , er tegn på alvorlige sundhedsproblemer , og ethvert tegn på dysplasi bør drøftes med en kvalificeret læge. Behandling og forebyggende foranstaltninger kan tages stilling til dysplasi , herunder regelmæssige test for yderligere komplikationer og lindring af symptomerne med medicin .

hofteledsdysplasi i Hunde

Hip dysplasi hos hunde er en invaliderende genetisk lidelse, som kan føre til mange sundhedsmæssige komplikationer som følge af progressionen af gigt på grund af alder . Beskadiget brusk i hoften kan også føre til hofte dysplasi . Det er svært at forudsige, hvor meget en hund vil blive berørt af dysplasi i hofte, og enhver hund , der har den betingelse bør overvåges omhyggeligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------