Position: hotel888 > 5 >

former for hudkræft muldvarpe

   Overeksponering for solen er kendt for at fremme gunstige betingelser for hudkræft . Alligevel har nogle ikke ved, hvilken type af hudkræft eksisterer eller hvad hudkræft ser ud . Hudkræft vises normalt som en usædvanlig modermærke på huden , der kan være nye , eller en gammel mole , der ser anderledes ud. Der er tre hudkræft typer , og nogle få ikke- kræft hud vækstrater , at hvis venstre ubehandlet vil udvikle sig til hudkræft . Nedenfor er de mest almindelige typer

basalcellekræft ( BCC )


Basalcellekarcinom er den mest almindelige form for hudkræft . Det er normalt dannes på solskadet hud af lys-flået mennesker . De fleste mennesker med BCC er kaukasiske , i virkeligheden , ifølge skinsight. com , mere end 99 procent af dem med BCC er kaukasiske kvinder og mænd , i alderen 40 og 80 . Selv om BCC generelt favoriserer lysere hud , kan det udvikle sig på alle uanset baggrund

Der er tre typer af basalcellekræft . infiltrerer , nodulære , og overfladiske . Symptomer på nodulær basalcellekarcinom modermærker , der er perlemorsfarvet i udseende , hud-farvet , eller pink knopper placeret på nogen del af huden . Symptomer på infiltrere BCC er arret-lignende modermærker på huden , som kan være skinnende og kan have sår på overfladen . Overfladiske BCC synes at være lyserød eller rød farve med skællet pletter og de har også rejst kanter .

melanom


melanom er den mindst udbredte form for hudkræft , men det er den mest alvorlige . Hvis de får lov at brede sig, kan det blive dødbringende . Ifølge skinsight . com , har melanomtilfælde steget i de seneste år , hurtigere end nogen anden kræft . Melanom begynder i de celler , der er ansvarlige for at producere farve i huden . Det begynder som et nyt eller eksisterende mole , og hvis de ikke behandles , kan det sprede sig til lymfeknuder og andre områder af kroppen .

planocellulært karcinom ( SCC )


planocellulært karcinom ( SCC ) mål meget meget de samme mennesker som basalcellekræft , som fremmer en fair flået og midaldrende med solskadet hud . Men i modsætning til de andre former for hudkræft , påvirker SCC mænd mere end kvinder . Hvis det ikke er behandlet hurtigt nok , vil det blive invasive , ødelægger væv og forårsager sundhedsmæssige problemer ; endda døden . SCC er den anden mest almindelige form for hudkræft .

aktinisk keratose

Selvom det ikke er en form for hudkræft , kan nogle aktinisk keratose fremskridt i planocellulært karcinom hvis de ikke behandles tidligt . De udsatte er fair-flået mennesker, hvis hud let brænder i solen , folk med grønne , blå eller nøddebrune øjne og folk , der har røde eller blond hår . Folk, der har hiv, eller dem, der har svækket immunforsvar fra kemoterapi eller organtransplantationer , er også i høj risiko . Aktinisk keratose patches er lyserøde eller røde , mindre end en tomme i størrelse , og kan være tyk som en vorte , med skæl . Disse modermærker er normalt ru at røre ved .

Aktinisk Cheilitis

Det er også kendt som " landmænd lip "eller " sømænd lip ", og det påvirker sædvanligvis underlæben . Ifølge skinsight. com , udvikle 6 procent til 10 procent af aktiniske cheilitis tilfælde i pladecellekræft . Med aktiniske cheilitis , er den vækst ofte ledsaget af tørhed og revner i huden på læberne . Lyshudede mennesker , dem der bruger tobak , mænd , og de ældre er i størst risiko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------