Position: hotel888 > 5 >

hvor lang tid tager testikelkræft tage at sprede ?

  

Progression


Testikelkræft ( specifikt kønscelle tumorer ) er en aggressiv kræft , en fordobling i størrelse hver 10 til 30 dage . Hvis de ikke behandles , kan testikelkræft spredes via lymfesystemet veje . Lymfekirtlerne omkring aorta og vena cava på niveau med nyrerne er de første til at blive inddraget . Testikelkræft så kan sprede sig til andre lymfekirtler . I avancerede tilfælde kan sprede sig til lunger , lever , hjerne , knogle , nyre , binyrerne , og milt . Uden behandling , vil en testikelkræft patient dør i gennemsnit 2-3 år fra tidspunktet for diagnosen.

Iscenesættelse


Testikelkræft er iscenesat ved hjælp af forskellige systemer i forskellige lande. Brug af TNM klassificering af maligne tumorer , er testikelkræft iscenesat som følger : Etape I-tumor begrænset til testikler , fase II-tumor har spredt sig til para-aorta lymfekirtler , Etape III-lymfekirtel deltagelse i bryst eller nakke ; Etape IV-kræften har spredt sig uden for lymfekirtler , såsom at lungerne eller leveren.

Behandling


På grund af moderne fremskridt inden for medicin , testikelkræft har en af de højeste helbrede satser for alle kræftformer . I 1970 havde en mand med testikelkræft kun 10 % chance for at overleve . Dag , moderne behandlinger er så vellykket, at med tidlig påvisning kuren sats er næsten 100 % . Selv om kræften har bredt spredt , kuren er stadig 80 % . Behandlinger omfatter orchiektomi ( fjernelse af testikler ) , fjernelse af lymfeknuder omkring aorta og vena cava , strålebehandling og kemoterapi . De fleste af de behandlingsmuligheder vil påvirke fertiliteten .

se din læge

Ifølge American Cancer Society , vil omkring 8. 400 tilfælde af testikelkræft blive diagnosticeret i USA hvert år , og 380 vil dø af sygdommen . Levetid forekomst af testikelkræft er 1 i 300 . Nogle eksperter anbefaler regelmæssige månedlige testikel selv-undersøgelse. Enhver uregelmæssighed i din testikler bør rapporteres til lægen med det samme . Testikelkræft normalt præsenterer sig som en hård , smertefri klump i pungen , uforklarlige udvidelse af en testikel , eller en uforklarlig smerte , ondt eller hævelse i pungen . Høj -risiko patienter bør være ekstra på vagt . Høj risiko er defineret som havende en ikke-nedsunkne testikler , en tidligere historie i en testikler tumor , en bror eller far med en testikler tumor , og infertile mænd . Tidlig behandling er afgørende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------