Position: hotel888 > 5 >

hvordan man behandler kræftpatienter

   Kræft er en ødelæggende sygdom , der kan påvirke nogen på noget tidspunkt . Kræft er den unormale vækst af celler , og disse celler kan angribe næsten alle dele af kroppen . Patienterne kan have brystkræft , lungekræft , hudkræft , kræft i bugspytkirtlen , knoglekræft og tyktarmskræft , bare for at nævne nogle få . Behandlingsmuligheder for hver type kræft er forskellig , men der er fælles behandlingsmuligheder bør du gøre dig bekendt med så du lærer , hvordan man behandler kræftpatienter
1 .
Overvej kemoterapi . Kemoterapi , opfordrede kemo for korte , er et stof regime patienten tager før eller efter operationen . Kemoterapi narkotika rejser overalt i patientens krop og dræbte kræftcellerne undervejs . Ved at kombinere mere end ét kemoterapi lægemiddel under behandling er fælles , fordi de forskellige stoffer arbejde sammen om at dræbe flere kræftceller .
2 .
Kig ind strålebehandling , der leverer høje doser af stråling specifikt til kræftceller . Strålingen skader eller dræber cellerne , så de holder op med at vokse.

3 .
Se om operation er en farbar vej . Kirurgi er en kræftbehandlingen mulighed for at fjerne kræftceller , før de spredes til andre områder af kroppen . Mens nogle kirurgiske kræftbehandling stadig kræve dig til at gøre et snit i patienten , andre kirurgiske muligheder er tilgængelige. Du kan overveje laser kirurgi , Kryokirurgi , Mohs kirurgi og laparoskopisk kirurgi .
4 .
Brug Angiogenesehæmmere terapi , som afskærer blodforsyningen til voksende kræftceller og tumorer . Som kræft celler og tumorer vokser , skaber de nye blodceller til at forblive i live . Lægemidler, der anvendes i angiogenese -hæmmere terapi forhindre tumorer og kræft celler fra at gøre den nye blodkar , de har brug for at overleve , så svulsten dør .
5 .

afvejes fordele og ulemper ved fotodynamisk terapi , der bruger visse lægemidler , der interagerer med en specialiseret lys til at dræbe kræftcellerne . Ulempen ved fotodynamisk terapi er, at det kun arbejder for at bekæmpe kræft i områder, hvor lyset kan nå .
6 .
Attack kræft med målrettet terapi . Forholdsvist nyt på kræftbehandling scene , målrettet terapi lægerne kan vælge kræftlægemidler til at bekæmpe kræft . Men disse lægemidler ikke har samme negative virkning på raske celler som nogle andre kræftbehandlingen medicin gøre .
7 .
Lad patientens eget forsvarssystem behandle kræft med immunterapi . Immunterapi virker ved at øge patientens immunforsvar og /eller give patienten fremstilles versioner af den normale dele af hans immunforsvar . The American Cancer Society projekter, immunterapi vil anspore mange fremtidige fremskridt i kampen mod kræft .

8 .
Anvend varme til tumoren , når du behandler med hypertermi . Hypertermi kræver, at du anvender varme til kræftceller til at dræbe dem . Der er to muligheder for hypertermi . Læger kan bruge et lokaliseret område af høj varme at dræbe en lille gruppe af kræftceller . Eller kan lægerne bruge hypertermi at hæve temperaturen lidt i området omkring kræftceller , som tillader behandling såsom stråling , kemoterapi og immunterapi til at fungere bedre .
9 .
Undersøgelse knoglemarv og perifert blod stamcelletransplantation . Stamceller transplantationer kan hjælpe patienten krop gendanne efter de ødelæggende bivirkninger af kræft selv, plus behandlingsmuligheder som stråling og kemoterapi .
10 .
tænke ud af boksen med komplementær og alternativ medicin . Komplementær og alternativ medicin ikke træde i stedet for traditionel medicinsk behandling , men det kan tilbyde fordele for patienten under behandling af kræft . Behandle patienter sind , krop og ånd i kræftbehandlingen processen kan fungere bedst for nogle patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------