Position: hotel888 > 5 >

Fakta om testikelkræft

   Testikelkræft refererer til kræft , der udvikles i testiklerne . Dette især kræft er almindeligt hos unge mænd ( i alderen 15 til 35) . Men hvis der er fanget tidligt , testikelkræft har en høj succesrate . Det centrale er at identificere de pågældende tegn og at opdage kræft , før det spreder sig til andre organer

Identifikation og Symptomer


På opdagelse i en klump i testiklerne er et fælles tegn på testikelkræft . Dog kan andre tegn eller symptomer på denne især kræft omfatter smerter i maven eller lysken , testikel smerter , ømhed omkring brystet , og træthed .

Risikofaktorer


Forskellige faktorer bidrager til testikelkræft . Ifølge Mayo Clinic , kan testikel abnormiteter såsom en nedsunkne testikler øge din risiko . Dette især kræft opstår oftere i hvide mænd . Og at have en arvelig testikelkræft steder, du har større risiko .

Diagnosticering testikelkræft


Tilstedeværelsen af et fast eller testikel smerter ikke automatisk pege på testikelkræft . At foretage en præcis diagnose vil din læge foretage en ultralydsscanning , som er en billeddannelse test , der undersøger nøje det faste . Således kan lægerne fastslå den nøjagtige placering af det faste , og om der er væske i klumper-væske kan være tegn på en cyste . Derudover kan din læge for en blodprøve for at tjekke for tumor markører , eller biopsi det faste at kontrollere, om kræftceller .

Behandlingsmuligheder

Der er tre primære metoder til behandling af testikelkræft , og lægerne afgøre den bedste metode af behandlingen på basis af kræft scenen . Kirurgi er almindeligt anbefales til denne form for kræft , hvor en kirurg helt fjerner kræft testikel . Hvis fanget tidligt, yderligere behandling kan ikke være nødvendig . I fremskredne stadier af testikelkræft , kan Deres læge anbefale kemoterapi eller strålebehandling efter operation . Begge metoder ødelægger kræftceller og stoppe kræft vækst .

Komplikationer

operation, kemoterapi og strålebehandling reducerer ofte sædproduktion , hvori nogle mænd er infertile efter behandling for testikelkræft . Forhold varierer , men i nogle tilfælde , sædproduktionen vender tilbage til normal efter flere måneder eller år . Før det gennemgår kræftbehandling , så tal med din læge om lagring din sæd-især hvis du planlægger at få børn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------