Position: hotel888 > 5 >

Hvad er nogle behandling planer for prostata kræft?

   Hvert år , flere mænd dør af prostatakræft end nogen anden kræft uden for lungekræft , ifølge American Cancer Society . Kræften er så almindeligt , at en ud af seks mænd vil udvikle det i hans levetid . Mens disse statistikker er høj , de gode nyheder for patienter med prostatacancer er , at sager , der er fanget tidligt, er meget behandles , og læger har flere behandlingsmuligheder at trække fra , når du vælger den rigtige for den enkelte patient

Du skal bruge: .
revet kokosnød .
knust rød peber .

Brachyterapi


Brachyterapi bruger små frø af radioaktivt materiale implanteret i prostata til at angribe tumorer indefra . Dette mindsker risikoen for stråleskader til de omkringliggende væv , fordi frøene udsender stråling kun et lille område af kroppen . Denne procedure fungerer godt for patienter med små , langsomt voksende tumorer , der er i generelt godt helbred . Mulige bivirkninger omfatter blod i urinen , brændende i pungen , ubehagelige urinvejssymptomer og impotens .

ekstern strålebehandling


Eksterne stråle strålebehandling sender stråling ind i prostata fra lande uden for kroppen . Målet med behandlingen , som varer 5-9 uger, er at ødelægge kræftceller ved at ødelægge den cellulære DNA . Patienterne vil modtage daglige behandlinger i løbet af ugen , mens du tager weekenderne ud, når de modtager ekstern strålebehandling . Træthed , mavebesvær , tarmproblemer , brændende ved vandladning og irritation af huden er almindelige bivirkninger ved strålebehandling . Undertiden vævet omkring prostata er beskadiget af den stråling , der forårsager inkontinens og impotens .

Kryokirurgi


Kryokirurgi bruger argon , en ekstremt kold gas , at fastfryse prostata og ødelægge den sammen med tumorer , den indeholder . Denne procedure indledes med en fusion af argon gas , efterfulgt af en opvarmning gas , såsom helium , at tø vævet . Det gentages to gange , hvilket sikrer , at kirtlen effektivt destrueret . Den minimalt invasiv prostatacancer behandlingsmulighed tager cirka to timer . Mulige bivirkninger omfatter smerter , blod i urinen , hævelse af pungen , urinvejssymptomer og impotens .

HIFU

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound . Denne behandlingsmulighed for patienter med prostatacancer bruger ultralyd bølger ledes ind i prostata for varme og ødelægge vævet . Ultralydsscanning guider lægen , da behandlingen er leveret , hvilket sikrer den kirtel er fuldstændig ødelagt . Fordi ultralydsbølger passerer uskadelig gennem omkringliggende væv , HIFU behandling mindsker risikoen for bivirkninger, men nogle er stadig muligt . Disse bivirkninger omfatter impotens , inkontinens og smerter . Blodtab er minimal med denne minimalt invasive behandlingsmulighed .

hormonbehandling

Hormonbehandling arbejder for at sænke niveauet af testosteron i mandens krop , og dermed sulter svulsten af de hormoner den har brug for at vokse og overleve . Dette enten krymper tumor eller stopper udviklingen af sygdommen , men det ødelægger ikke den faktiske tumor . Hormonbehandling bruges ofte sammen med andre behandlingsmuligheder , der ødelægger kræft . Vægtøgning, tab af muskel , hedeture og træthed er alle almindelige bivirkninger af hormonbehandling .

prostatektomi

En prostatektomi er kirurgisk fjernelse af prostata . Dette kan gøres enten med en laparoskopisk procedure eller gennem en åben kirurgisk procedure , afhængigt af patientens anatomi og størrelsen af prostata . Kirurgi er den ældste prostatakræft behandling med succesrater på over 90 procent ifølge Prostate Cancer Institute . Prostatektomi næsten altid fører til impotens , og inkontinens er også sandsynlig. Risici fra kirurgi omfatter blodtab og infektioner .

vågent Venter

Afventende , som ikke er teknisk en prostatakræft behandlingsplan , indebærer at gøre noget for at behandle prostata cancer , så længe kræft forbliver begrænset i prostata , hvor det ikke er farligt . Med denne behandlingsplan , udfører lægen regelmæssigt test for at fastslå , om kræften er begyndt at vokse eller brede sig. Når kræften viser tegn på spredning , kan patienterne beslutte , om de ønsker at forfølge yderligere behandling . For nogle lande er behandlingen aldrig brug , da prostatakræft ikke breder sig uden for kirtlen i løbet af patientens levetid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------