Position: hotel888 > 5 >

alkohol & brystkræft

   National Cancer Institute bekræfter, at kvinder , der indtager alkoholholdige drikkevarer kan have en højere risiko for brystkræft . Mens sammenhængen mellem alkohol og kræft ikke er så klar som bindeled mellem andre kræftfremkaldende stoffer og deres sygdomme , har undersøgelser vist, at selv en moderat indtagelse af alkohol kan øge risikoen for sygdom . Hvis du er bekymret for din risiko for kræft , skal du sørge for at tale med din læge

Hvad er rent ?


Ifølge Centers for Disease alkohol Control , bør mænd være i stand til at have to drink om dagen, mens kvinder kan forbruge en drink en dag uden nogen sundhedsskadelige virkninger . Regelmæssig indtagelse af mere end det kan øge din risiko for en lang række sundhedsproblemer . Drikker fem eller flere alkoholholdige drikkevarer i et møde anses binge drikke , og kan være særligt skadelig .

øget risiko for brystkræft


The National Cancer Institute fandt, at selv moderate niveauer af alkoholforbrug øger risikoen for brystkræft . En undersøgelse viste, at kvinder , der indtager tre eller flere genstande om dagen havde en risiko for at udvikle almindelige former for brystkræft , der var 50 procent højere end de kvinder, der ikke indtager alkohol . Denne øgede risiko var især udbredt i postmenopausale kvinder . Jo mere de drak , jo højere deres risiko .

Sætte den i en sammenhæng


Selv om der er tegn på et link , National Cancer Institute påpeger , at sammenhængen mellem dem, der drikker alkohol , og dem , der udvikler brystkræft er meget lavere end dem, der ryger og dem , der udvikler lungekræft . Undersøgelsen viser også, hvor stor en procentdel af risikoen for drikkende udvikle kræft er langt lavere end den procentdel chance for, at HPV vil blive omdannet til livmoderhalskræft i inficerede individer .

Andre risikofaktorer

The National Cancer Institute påpeger, at forskerne stadig forsøger at indkredse forholdet mellem alkohol og kræft . De har mistanke om , at alkohol effekter østrogen niveauer , hvilket igen kan forårsage kræft . Forskerne påpeger, at andre faktorer , såsom genetik og type af alkohol indtages , kan spille en rolle i den grad af risiko .

Tal med din læge

Hvis du er bekymret for sammenhængen mellem alkoholforbrug og brystkræft , skal du tale med din læge . Hun kan give flere oplysninger om dit niveau af risiko , kigge efter tegn og symptomer på sygdom , og hjælpe dig komme med en strategi for at reducere din indtag af alkohol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------