Position: hotel888 > 5 >

bronchioalveolar karcinom symptomer

   Bronchioalveolar karcinom , bedre kendt som BAC , er en form for lungekræft , som påvirker den yderste periferi af lungerne . Det anses for en ikke-småcellet kræft og en del af den større gruppe af lungekræft er kendt som adenocarcinom . Væksten i denne type kræft er forholdsvis langsom , hvilket ofte gør symptomer subtil i første og forværring på progression af sygdommen . Hvis en person er diagnosticeret med denne form for kræft , vil han ofte opleve nogle af de samme symptomer som andre former for lungekræft .

Hoste


En af de mere almindelige symptomer på bronchioalveolar karcinom er en hoste . Afhængig af den person , kan denne hoste være ny eller en pludselig forværring af en eksisterende en ( såsom med en ryger ) . Uanset dens dannelse , hoste bliver en igangværende eller tilbagevendende problem .

Respiratoriske Forstyrrelse


Ofte ledsager en hoste er et symptom involverer respiration . I begyndelsen af sygdommen , kan en person begynder at opleve en øget åndenød , som han udviser sig i nogle mode , såsom gang, løb eller anden form for motion . Da sygdommen bliver mere og mere avancerede , kan denne fornemmelse begynde at fortsætte i perioder af mindre anstrengelse eller endda resten .

Smerter


For nogle mennesker , bronchioalveolar karcinom betyder smerte . Denne smerte kan starte som en kedelig , smertende ubehag i brystet og senere udvikler til et skarpere , jag af smerte . Mens dette symptom rammer mest brystet , især i nærheden af området ramte celler , kan smerten diffuse ud i andre områder af kroppen , såsom ryg og nakke .

Andre Respiratoriske spørgsmål

Selvom en hoste , åndenød åndenød og smerter er nok de mest almindelige symptomer på bronchioalveolar karcinom, kan en person også begynde at udvikle andre tegn på den betingelse , der påvirker luftvejene sundhed . Nogle mennesker kan opleve tilstedeværelse af en " hvæsen "ved hver indånding åndedrag . Andre kan begynde at lide under symptom på hæshed periodisk som de taler . Det er også muligt for hoste til at producere blod fra lungerne , også kendt som hæmoptyse . Med bronchioalveolar karcinom , bare det afhænger af den person, hvordan symptomerne manifestet.

" Ikke-specifikke " Symptomer

Bronchioalveolar karcinom kan også forårsage " uspecifikke symptomer på sygdommen , som er de symptomer , som ikke er nødvendigvis udelukkende til denne form for kræft . Disse symptomer kan præsentere sig selv på alle stadier af den betingelse , men de er generelt forbundet med en øget grad af træthed eller udmattelse , slaphed , nedsat appetit , vægttab og endda en feber .

Behandling

Den mest effektive metode er at behandle kræft selv . Dette sker normalt med to specifikke procedurer , herunder en lobectomy og en pneumonectomy . Med en lobectomy , er den del af lungen ramt af unormale celler fjernet fra kroppen . Med en pneumonectomy , er hele lunge lider af sygdommen udvindes. Da denne form for kræft sædvanligvis er isoleret til lungerne , bør disse procedurer afhjælpe symptomer samt behandle kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------