Position: hotel888 > 5 >

æggestokkræft symptomer og betingelser

   På et tidspunkt , normalt en diagnose af ovariecancer betød , at kræft var i de sene faser og havde spredt sig til andre dele af kroppen . Men med fremskridt inden for medicinsk teknologi , er kræft i æggestokkene opdages tidligere oftere og det giver en chance på en vellykket behandling. Ifølge Mayo Clinic , ca 1 ud af 5 tilfælde af kræft i æggestokkene er nu fanget , før den har haft en chance for at sprede

Identifikation


Ovarierne er to små kvindelige kønsorganer findes i den nedre del af maven . Æggestokkene er ansvarlige for at skabe og frigive kvindelige hormoner , herunder østrogen , og de er også ansvarlige for at opretholde en kvindes forsyning af æg og sikre, at æggene regelmæssigt frigives til livmoderen gennem æggelederne . Kræft i æggestokkene er , når en kræftknude af celler vises på den ene eller begge æggestokke , at skabe en tumor . Disse kræftceller kan stamme fra æggestokke , eller de kan stamme i en anden del af kroppen og rejse til æggestokkene .

Effekter


En af årsagerne til, at kræft i æggestokkene kan være svært at diagnosticere , er , at de tidlige symptomer mimic symptomer der normalt forbindes med menstruationscyklus . Disse symptomer er mavesmerter , der kan være lokaliseret til bare bækkenregionen , en oppustethed eller fuld følelse i maven og et presserende behov for at tisse . For at gøre tingene endnu mere forvirrende , kan kræft i æggestokkene også ændre tidsplanen for en kvindes menstruationscyklus , som vil gøre det endnu vanskeligere at fortælle æggestokkræft symptomer fra menstruationscyklus begivenheder .

Potentielle


Avanceret symptomer på kræft i æggestokkene også efterligne menstruationscyklus, men forskellen er , at disse symptomer bliver meget mere alvorlig og holder længere end en typisk menstruationscyklus . Disse symptomer omfatter oppustethed til det punkt, hvor tøjet ikke passer , et fald i appetit eller et fald i fødevareforbruget , fordi selv den mindste mængde af fødevarer gør kvinden føler sig fuldt ud, kroniske nederste del af ryggen og en konstant mangel på energi eller følelse af træthed .

Forebyggelse /Solution

Den foretrukne metode til behandling af ovariecancer er kirurgi . At forsøge at begrænse spredningen af kræftceller , kan en læge også bruge kemoterapi medicin , men det er sjældent , at en læge vil bruge strålebehandling for kræft i æggestokkene , fordi strålebehandling er normalt ineffektiv mod kræft i æggestokkene.

Overvejelser

Mayo Clinic lister fedme og en tidligere kampe med brystkræft som risikofaktorer , der øger chancerne for at pådrage sig kræft i æggestokkene . Mens American Cancer Society viser , at have en familie historie af kræft i æggestokkene øger risikoen for at pådrage sig sygdommen med så meget som 15 % , synes der ikke at være en genetisk defekt , der giver den betingelse at sprede sig til familiemedlemmer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------