Position: hotel888 > 5 >

forebyggelse af kræft og livsstil

   Kost og livsstilsvaner påvirke dit liv . Og hvis du ønsker at beskytte dit helbred og nedsætte din risiko for at udvikle kræft , skal du træffe visse vaner og foretage enkle ændringer . Kræft er en livstruende sygdom , der ikke skal tages alvorligt . Men ved at anerkende faktorer, der bidrager til kræft , kan du reducere din risiko

Årlig physicals


Regelmæssig eftersyn og selvstændige undersøgelser er nøglen til forebyggelse af kræft og tidlig opsporing . Præcancerøse celler er fælles med livmoderhalskræft og tyktarmskræft . Følge lægens anvisninger og tidsplan rutine kræft screeninger . Hertil kommer , månedlige selvstændige undersøgelser adfærd for at kontrollere din krop for smertefri klumper , som kan signalere kræft .

Risikofaktorer


Kendskab til dine personlige risiko også sænker dine chancer for visse kræftformer . Der er en sammenhæng mellem genetik og kræft . Og hvis du har en personlig eller familiær disposition til kræft , aldrig springe en årlig undersøgelse og rapport usædvanlige symptomer til din læge .

ordentlig kost og motion


Lavere din risiko for colon, mamma -og mavekræft ved at spise sundt og opretholde en sund vægt . Fedtholdige fødevarer og utilstrækkelig portioner frugt og grønt øger din risiko for kræft . Frugt og grøntsager er fyldt med antioxidanter , som bekæmper og reparere celleskader . Spiser mellem fem og seks portioner frugt og grønt om dagen , reducere dit fedt indtag , og motion regelmæssigt ( mindst 90 minutter om ugen . )

Livsstil ændringer

Sammen med rette at spise og en sund vægt , planlægger at opgive et par dårlige vaner . Brug af tobak medfører risiko for oral , svælg , esophageal og lungekræft . I mellemtiden , overforbrug af alkohol øger din risiko for lever-, bryst -eller nyrekræft . Stop rygning og forbrug af alkoholholdige drikkevarer i moderate mængder .

Hudbeskyttelse

Solens kraftige UV- stråler kan hurtigt ødelægge din hud og øge din risiko for kræft . Uanset om du vil til stranden eller havearbejde i din baghave , altid beskytte din hud med solcreme eller beskyttende tøj . Det hjælper også at bære en hat , solbriller og UV-beskyttelse på dine læber .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------