Position: hotel888 > 5 >

god kost for brystkræft

   Brystkræft er en sygdom , der rammer millioner af kvinder hvert år . Selv om der er en bred vifte af behandlingsmuligheder til rådighed , øge en kvindes chancer for at overleve , kan hendes kost også spille en vigtig rolle i hendes nyttiggørelse og overlevelse. Mange undersøgelser har været foretaget på dette emne , og mens resultaterne synes at være lovende , er yderligere undersøgelser , før de må endegyldigt svar kan gives til dette emne

Breast Cancer Survival


Selv om der er en række forskellige måder brystkræft overlevelse kan beskrives , den mest almindelige er antallet af år en kvinde bor eller forventes at leve efter sin diagnose . For kvinder , der får diagnosen brystkræft i noget tidspunkt eller på noget sværhedsgrad niveau , er den fem- årige overlevelsesrate i øjeblikket 86 procent , mens den 10-årige rente er 76 procent . Disse satser kan ændre sig drastisk , men hvis brystkræft spreder sig til et andet område af hendes krop . I disse tilfælde reduceres den femårige rente til 21 pct . På den anden side , hvis kræften er lokaliseret , hendes chancer for at overleve stige til 96 procent . En kvindes kost kan have en betydelig indvirkning på hendes overlevelsesraten , som de seneste undersøgelser har vist .

Undersøgelsen


I juni 2002 offentliggjorde Cornell University resultaterne af en undersøgelse foretaget i 1976 om virkningerne af kosten i brystkræft , Nurses Health Study . I løbet af denne undersøgelse , var mere end 120. 000 kvinder, der blev diagnosticeret med brystkræft fulgt i en periode på 13 år. Selvom 128 kvinder døde under forsøget , mere end 1. 200 kvinder havde kræft, der ikke spreder sig og spiste store mængder af protein i form af kylling , sammen med store mængder af Omega -3 fedtsyrer findes i fisk . De kvinder, der spiste disse fødevarer havde en nedsat risiko for død end dem , der ikke gjorde.

Variety i din kost


For brystkræftpatienter , kan variation i din kost ikke kun være nøglen til et godt helbred , men også til at vedligeholde dine energi niveauer . Vælg mellem de store grupper af fødevarer , såsom frugt, som er en stor kilde til både folinsyre og vitamin B6 , mørk , grønne bladgrøntsager , som ikke kun giver din krop med vitamin A , men også folinsyre og vitamin B6 . Fuldkorn , såsom brød , pasta og korn til at holde din energi niveau højt , mens de gennemgår behandling og protein kilder såsom kød , bønner og nødder er fuld af vitamin B , jern og zink .

Tal med din læge

Hver kræftpatients behandling vil medføre forskellige bivirkninger. Det betyder kostvaner kræver tilpasning til at administrere din bivirkninger på den bedst mulige måde . Hvis du begyndte din diagnose ved hjælp af en specifik diæt og er begyndt lider af intens opkastning eller diarré , kan din læge muligvis nødt til at justere din kost , indtil disse symptomer eller bivirkninger, passere , mens du stadig opfylder dine ernæringsmæssige behov .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------