Position: hotel888 > 5 >

hvor lang tid går dihydrocodein ophold i systemet ?

  

Definition


dihydrocodein er et narkotisk smertestillende med en tilsvarende styrke for at codein og morfin . Brug af denne medicin kan resultere i afhængighed på grund af sin narkotiske egenskaber , og har forskellige medicinske anvendelser, som fastsættes af dens kombination med andre ingredienser . Individuelle stofskifte , og mængden af medicin forbruges i løbet af behandlingen , påvirker længden af tid dihydrocodein forbliver i kroppen .

Bruger


dihydrocodein er en smertestillende anbefales til kræft og postoperative patienter . Ud over at bruge som et smertestillende middel, er dihydrocodein ofte kombineret med guaifenesin , slimløsende . Denne kombination giver en effektiv lindring af hoste , forkølelse og smerter og lindring hoste ved at fokusere på en del af hjernen , som fortæller kroppen til at hoste .

Den typiske recept dihydrocodein tillader dosering på 12-timers intervaller , begynder med en lav dosis på 60 mg og ikke overskride 120 mg to gange hver dag . Den højere dosis kan tillades efter at iagttage tolerance og sværhedsgraden af smerte hos en patient . Højere doser end 120 mg er ikke fastsat , da de ikke giver nogen yderligere grad af smertelindring .

tid i Body


dihydrocodein forbliver i kroppen i varierende længder af tid , afhængigt af den ordinerede mængde , og brugsmønstre . Når det bruges som foreskrevet , under opsyn af en medicinsk uddannet , er det fjernet hurtigt fra kroppen. Men når denne medicin er misbrugt over en længere periode , vil brugeren opleve en langsommere udskillelse af lægemidlet . Ca. 90 % af en enkelt dosis evakuerer kroppen inden for 24 timer, og resten udskilles i løbet af de næste 3-4 dage .

Konklusion

Ved opgørelsen af den nøjagtige mængde af tid dihydrocodein vil forblive i kroppen , afhænger af forskellige individuelle faktorer . Hver enkelt metabolizes stoffer med forskellig hastighed . Hertil kommer , stoffet den tid var i brug , og mængden af dihydrocodein tages på daglig basis , påvirkninger skønnet. Selv en person med en hurtigere stofskifte vil bevare spor af dihydrocodein længere efter at have indtaget store doser i lang tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------