Position: hotel888 > 5 >

hvordan inflammatorisk brystkræft spredes gennem kroppen

  

Du skal bruge:
revet kokosnød
. knust rød peber

inflammatoriske Breast Cancer : . Hvad er det


Det er svært for nogen at forstå en diagnose af brystkræft , men når diagnosen er inflammatorisk brystkræft , det kan ? føle sig endnu mere overvældende . Ifølge Mayo Clinic , en af de Forenede stat 's førende nonprofit medicinske faciliteter dedikeret til diagnose og behandling af komplekse sygdomme , er inflammatorisk brystkræft en sjælden men meget aggressiv form for brystkræft , der udvikler hurtigt . Denne type brystkræft gør det berørte bryst røde , hævede og ømme . Mindre end 6 procent af brystkræft er inflammatorisk , hvilket betyder at det har spredt sig fra sit udgangspunkt til nærliggende væv og eventuelt til nærliggende lymfeknuder , ifølge statistikker, om MayoClinic. com .

tidlig påvisning


The American Cancer Samfund forklarer, at " provokerende " refererer til forandringer i en persons legeme væv og præsenterer sig som rødme , varme og hævelse i de berørte kropsdele . Sådanne symptomer er resultatet af øget blodgennemstrømning og opbygningen af hvide blodlegemer . Ligeledes Mayo Clinic advarer om, at tidlige tegn på almindelige former for brystkræft --- såsom et bryst klumper eller mistænkelige område på en mammografi --- er normalt ikke synlige i inflammatorisk brystkræft . Snarere , " brystet kan forekomme normalt indtil tumor celler invaderer og blokere lymfatisk fartøjer i de overliggende hud , " ifølge MayoClinic. com . Som et resultat , backs væske i brystet op , der forårsager hævelser og misfarvning . Der er også en stor tæthed i bryst og smerter forbundet med inflammatorisk brystkræft som den skrider frem.

hvordan det spreder


Inflammatorisk brystkræft , også kaldet IBC , tendens til at sprede sig hurtigere og aggressivt end mere almindelige typer af brystkræft , ifølge American Cancer Society . Når diagnosen er det allerede anses for at være mindst stadium IIIB ( lokalt avanceret ) , og kan blive diagnosticeret stadie IV ( metastastic ), hvis den har spredt sig til fjerne dele af kroppen . Faktisk , rapporter American Cancer Society , at IBC er mere sandsynligt, at have spredt sig til nærliggende lymfeknuder på det tidspunkt, det konstateres end nogen anden form for brystkræft . " Næsten alle kvinder har lymfeknude engagement på tidspunktet for diagnosen , og ca 36 procent har brutto fjernmetastaser , " ifølge den inflammatoriske Breast Cancer Research Foundation . Kroppens lymfatiske system består af et netværk af organer , fartøjer og næsten 600 lymfeknuder beliggende i hele din krop . Når en persons lymfeknuder er ramt af kræft , kan det hurtigt spredes til andre dele af kroppen .

Behandling

Hvis du oplever nogen af følgende symptomer , straks kontakte en læge . Symptomer på inflammatorisk brystkræft omfatter hævelse , rødme , misfarvning , kløe , smerte , dimpling eller ændring i udseendet af huden omkring brystvorten . Behandling af IBC er forskellig fra de fleste brystkræft og skal udvikles specifikt baseret på din krops hormonelle reaktion på sygdom . Ligesom selve sygdommen , er de fleste behandlinger aggressive og kan indebære en kombination af stråling , kemoterapi og kirurgi , i henhold til American Cancer Society .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------