Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan hjælpe din ægtefælle beskæftige sig med den frygtede diagnose af brystkræft

  Den frygtede diagnose af brystkræft er netop blevet givet . Lægen har bestemt forloebet af brystkræft behandling. Det virker som et mareridt , men du vågner op , og intet har ændret sig . Det er skræmmende at vide , at din ægtefælle har kræft , og der er intet du kan gøre , men være en uskyldig tilskuer og se det ske . Beskæftiger sig med kræft kan være skræmmende , når du ser din ægtefælle gennemgå radikale indgreb og brystkræftbehandling i bekæmpelsen af kræft . Beskæftiger sig med kræft påvirker alle områder af dit liv . Det er svært at acceptere skæmmende virkningerne af kirurgi på deres krop samt de mentale virkningerne af brystkræft diagnose og behandlinger på deres kroppe , deres personligheder , og deres liv . Vi kan simpelthen ikke forstå de tanker , at de må støde på, når de spekulerer på, om de kunne blive den næste KRÆFT offer . KRÆFT --- sådan en frygtet diagnose at høre . Alligevel er der mange, der hører denne diagnose hver eneste dag . Greven fortsætter med at stige .
Jeg takker Gud for, at min mand er en brystkræft overlevende . Jeg vil sige det igen --- min mand er en brystkræft overlevende . Der var en tid, hvor min mand troede, at mænd ikke kunne få brystkræft . Hvor galt han var ! Den skræmmende diagnose, skæmmende kirurgi , den potente kemoterapi , den intense stråling , og på lang sigt tamoxifin er alle i fortiden. Det brystkræft behandlinger af kemoterapi var traumatisk , men succes. Min mand har været kræft-fri i 12 år nu , og modtager check-ups regelmæssigt .
Det er svært at acceptere, at der ikke er noget , du kan gøre for at ændre situationen . Selvom du ikke kan ændre situationen , kan du gøre alt for at hjælpe din ægtefælle beskæftige sig med diagnose, kirurgi , kræftbehandling , og de ændringer , der sker i deres liv . Håndtering af kræft er aldrig en let opgave . Hjælpe din ægtefælle beskæftige sig med følgerne af cancerdiagnose kan vare længere tid langt ud over de behandlinger, i deres senere år . Jeg håber at dette hjælper nogen derude der beskæftiger sig med at frygtede diagnose

Du skal bruge: .
Tålmodighed
Forståelse.
Styrke til at udholde .
Udholdenhed.

Love Forpligtelse til Ægtefælle


1
Bed --- Lad bøn være din første plan for angreb i forbindelse med behandlingen af kræft --- bede om helbredelse . bede for styrke til at udholde ; bede om tålmodighed , bed for fred , bede for lægerne . Bede, når man ikke kender noget andet at gøre . Whisper korte åndedrag bønner , når du har mest brug for det .
2 .

lægebesøg --- Gør det til en prioritet at deltage i alle lægebesøg med din ægtefælle . Læse så meget information som du kan . Stil spørgsmål til lægerne om at håndtere kræft og kræftbehandling . Dette kan hjælpe dig til at forstå behandling, bivirkninger , og mest af alt at forstå din ægtefælles humørsvingninger . Dette viser din ægtefælle hvor dybt du pleje .
3 .
Kvinders Imaging Centers --- Tænk på, hvor skræmmende det ville være for en mand at have til at besøge en " Women's Imaging Center " når det drejer sig sådan en traumatisk diagnose . Jeg lærte , at mammografi er virkelig ikke meget pålidelig på alle. Min mands mammografi ikke bekræfte enhver kræft diagnose . Tak Gud , at hans kirurg fornemmede behovet for at fjerne den formodede klump . Jeg fortsætter med at foragte disse centre til denne dag . Jeg forstår ikke , hvorfor en mand skal underkastes besøger en kvinders center for en mammografi . Hvorfor skal det være udpeget kvindernes ved al ? Jeg tænker ofte på , hvorfor jeg fortsat vil have en årlig mammografi .
4 .
Surgery --- Bare e der på alle tidspunkter --- før , under og efter operationen . Hør , opmuntre og kærlighed .

5 .
kemoterapibehandlingen --- Undertiden behandlinger er temmelig lang, men det er vigtigt , at du deltager i behandlinger med din ægtefælle , hvis det overhovedet er muligt . Det viser dine dybe engagement i dem og giver dem en følelse af sikkerhed . Dette kan være en tid til at snakke og reflektere . Tag altid noget at læse eller gøre, mens der, fordi der er tidspunkter , hvor din ægtefælle vil bare gerne være alene med dig på deres side . Prøv at tage noget du kan gøre eller diskutere med din ægtefælle samt at hjælpe fordrive tiden . Min mand kom til at frygte den brystkræft behandlinger og samt besøg på onkolog forbundet med det .
6 .
strålebehandlinger --- strålebehandlinger var generelt meget kortfattet , og det var lettere for ham bare at stoppe , da han kørte hjem efter arbejde . Jeg tilbød at være der , men min mand fandt det meget nemmere at bare stoppe i på vej hjem . Strålingen behandlinger var ikke så traumatisk som kemoterapi behandlinger .
7 .
være sympatisk Hør --- altid forsøge at tilbyde opmuntrende ord og være støttende , men vigtigst lytte som din ægtefælle beskæftiger sig med kræft . Som du lytter forsøge at være sympatisk og forståelse . Somme tider kan du ikke lyst til at være sympatisk og forståelse , men det er vigtigt, at du holder ud .
8 .
Tilskynde --- Det er vigtigt at tilskynde din ægtefælle til at komme ud og deltage i aktiviteter , hvis det er muligt. Men du bør ikke at presse for hårdt .
9 .
Arbejde Ansvar --- Dette vil afhænge af mange faktorer , især dosis af kemoterapien nødvendigt. Heldigvis under min mands brystkræft behandling, var han i stand til at fortsætte sit daglige arbejde ansvaret undtagen på dagen for kræftbehandling . At være i stand til at fortsætte sit arbejde relaterede ansvarsområder var ekstremt vigtigt for ham . Der var tidspunkter, hvor jeg opfordrede ham til at blive hjemme , men det gav ham en følelse af normalitet , som han fortsatte sit almindelige arbejde rutine .
10 .
Depression --- Der var dage, i alt brugte stille ensomhed . Ingen taler eller diskussion . Til tider min mand syntes langt for vores nuværende liv . Der var tidspunkter, vi ville være at spise med venner , og han sagde aldrig et ord , medmindre jeg med vilje trak ham ind i samtalen . Håndtering af kræft , diagnosen , de operationer og behandlinger , havde mange traumatiske virkninger på vores liv .
11 .
Det handler ikke om dig --- Prøv at gøre denne gang om din ægtefælle som Han er den ene beskæftiger sig med kræft i hans krop . Overvej de tanker , at han kunne underholde , da han gennemgår den brystkræftbehandling . Min mand havde cravings af visse sodavand og fødevarer . Forsøger at imødekomme disse ønsker . Gør din ægtefælle føler sig så speciel som muligt . Der kan være tidspunkter af afvisning og du skal kunne acceptere, at også .
12 .
Tro mig , jeg var ikke den perfekte ægtefælle eller anyways nær i denne periode . Der var tidspunkter , at jeg bare lyst til at skrige , men jeg prøvede at indeholde mine følelser af fortvivlelse . Jeg vidste , at min ægtefælle var ene beskæftiger sig med brystkræft --- en aggressiv kræft , der var heldigvis fanget i første etape

gode råd og advarsler


 • Tips . : Stol på Gud og tage en dag ad gangen , som vi har at gøre med kræft eller andre traumatiske oplevelser
 • Advarsler : . Håndtering af kræft er ikke en let kamp . Du skal være stærk og bede om styrke til at udholde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------