Position: hotel888 > 5 >

insulin forstærkende behandling for kræft

   Insulin potensering terapi er en form for kræftbehandling , der bruger en kombination af både insulin og kemoterapi til behandling af sygdommen . Der ofte omtales som blot IPT , anses det en " alternativ " tilgang til pleje og er typisk ikke den første linje i forsvar mod kræft . Dette skyldes i høj grad af manglende bevis for selskabets faktiske effektivitet og potentielle risici i løbet af behandlingen

IPT


Når insulin potensering terapi anvendes til behandling af kræft , får du en dosis insulin sammen med en lav dosis af kemoterapi . Mængden af indgivet insulin er udelukkende baseret på din kropsvægt efter en fasteperiode ( et sted mellem seks og otte timer ) . Behandlingen er intravenøs og starter med insulin . Efter at insulin har haft en chance for at tage påvirke og blodsukkeret har været udsat for en dukkert , får du en intravenøs kemoterapi narkotika .

Theory of IPT


Den insulin menes at ændre den måde , hvorpå de abnorme celler i en ondartet svulst påvirker resten af kroppen , hovedsageligt at kontrollere deres division samt hæmmer deres invasion af sunde væv og sats metastase . Da insulin administreres , er det også mente, at " permeabilitet " af kræftceller stiger, og dermed øger udbredelsen af kemoterapi narkotika , hvilket gør dem langt mere virkningsfulde i lave doser end uden brug af insulin . Over tid er denne form for terapi siges at dræbe kræftceller , men undersøgelserne er begrænset , sætte spørgsmålstegn dens effektivitet .

Tidsramme


For de fleste mennesker går gennem insulin potensering terapi , vil du have mindst to gange om ugen i løbet af 12 til 18 uger . Men , når du har fuldført det normale antal behandlinger , skal du gå gennem en fase af vedligeholdelse , hvor du med jævne mellemrum deltage i yderligere intravenøs indgift af både insulin og kemoterapi .

Komplikationer

Mens faktiske effekt af ITP er stadig yderst diskutabelt , at der er mulighed for at lide af komplikationer af behandling . Udover ikke effektivt behandle kræft , kan du også opleve en hypoglykæmiske reaktion . Dette skyldes i høj grad de forskellige måder , hvorpå insulin påvirker en persons legeme , selv af samme køn , højde og vægt . Hvis dit blodsukker var et fald til en faretruende lavt niveau , kan du miste bevidstheden , lider en beslaglæggelse eller endda dø .

Side Effects

Der er også mulighed for at opleve farlige bivirkninger ved administration af insulin , især når de ikke er nødvendige for en anden lidelse , som diabetes . Hvis du får en dosis insulin , kan du begynde at lide af hurtig eller uregelmæssig hjerterytme , et pludseligt fald i blodtrykket ( hypotension ) og besvær med åndedræt . Det kan også medføre visse receptpligtig medicin til at reagere negativt , hvilket gør dem ineffektive i behandlingen af andre lidelser , kan du blive ramt af .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------