Position: hotel888 > 5 >

kræft andre behandlinger end kemo

   Ved behandling af kræft , den tidligere en patient begynder behandlingen , jo bedre hendes prognose er for inddrivelse. Læger har en bred vifte af behandlingsmuligheder. En læge baserer valg på , hvad der vil være mest effektiv i behandlingen af en bestemt kræft i en bestemt patient . Dette betyder, at han kan vælge en kræftbehandling end kemoterapi , hvis en anden behandling er mere sandsynligt, at hjælpe

Fakta


Kræft opstår , når unormale celler begynder at vokse og formere sig i en persons legeme på en ukontrolleret tempo. Dette kan ske i alle dele af kroppen, herunder huden , i organer og i knogler . Kræft er forårsaget af en række faktorer såsom visse kemikalier , visse vira og stråling . Læger har udviklet en række behandlinger til at bekæmpe kræft . Kemoterapi er en velkendt form for kræftbehandling . Alternative behandlinger omfatter strålebehandling , kirurgi og andre .

strålebehandling


I strålebehandling , en læge leder en særlig slags stråling på kræft . Strålingen kan være i form af en X-ray , gamma ray eller elektroner . I denne kræftbehandling , er målet at beskadige kræftcellerne , så de ikke længere kan formere sig , stoppe den ukontrollerede vækst af kræft . Strålebehandling kan anvendes alene eller i kombination med andre behandlinger såsom kirurgi og kemoterapi .

Surgery


Når det bruges til behandling af kræft , er målet for kirurgi er til at klippe ud kræftceller , fjerne dem alle og efterlader kun raske væv bag . Kirurgi er en god behandling mulighed for tumorer , der befinder sig i en bestemt område og kan fjernes sammen med det omgivende væv uden fare for patientens helbred . Kirurgi er ofte brugt i kombination med andre behandlinger . Nogle patienter får den efter strålebehandlingen har standset kræft 's vækst. Andre gennemgå kemoterapi efter operationen for at ødelægge enhver kræft celler, der kan have været efterladt .

lægemiddelbehandlinger

Behandlinger andet end kemoterapi bruge medicin til bekæmpelse af kræft . I antiangiogenesis terapi , er lægemidler, der anvendes til at forhindre tumorer i at foretage nye blodkar , de har brug for at vokse og sprede sig. Med fotodynamisk terapi , er lægemidler , der fungerer som fotosensibiliserende midler bruges på kræft og derefter kombineret med lys til at dræbe unormale celler . Målrettet terapi kan bruges til direkte enzymhæmmere på kræftceller til at stoppe deres vækst .

Andre Behandlinger

Andre metoder omfatter biologisk behandling , som indeholder proteiner bruges til at øge en patients immunforsvarets evne til at bekæmpe kræft med T-celler og B-celler . I hormonbehandling , er hormoner, der anvendes til at modvirke østrogen eller testosteron , som begge kan gøre kræftceller vokser hurtigere . Disse behandlinger er ofte kombineret med strålebehandling , kirurgi eller kemoterapi for bedre at kunne bekæmpe kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------