Position: hotel888 > 5 >

kræft hjernetumorer hos børn

   Hjernetumorer er forårsaget af unormal cellevækst , og kan være kræft eller godartede ( ikke-kræft ) . Hvert år i USA , er omkring 1. 500 til 2. 000 børn diagnosticeret med hjernetumorer . Dette gør hjernetumorer den tredje hyppigste børnekræft , efter leukæmi og lymfekræft , ifølge cancer. gov . Denne artikel vil give en kort oversigt over almindelige typer af barndommen hjernesvulster , hvordan de er diagnosticeret og deres behandling

Typer


Der findes forskellige typer af hjernesvulster , og de er klassificeret i henhold til den type celle , de stammer fra , og hvor tumoren starter . Dette er en kort liste over de mere almindelige typer af barndommen hjernetumorer .

astrocytomas er hjernetumorer , der starter i celler kaldes astrocytes. They er de mest almindelige barndom hjernesvulst . High-grade astrocytomas er mere aggressive og er hurtigt voksende , ondartede kræftformer , og lav-grade astrocytomas er langsomt voksende og ikke så tilbøjelige til at være kræft .

Hjernestamme gliomer er hjernetumorer , der starter i hjernestammen . Hjernestammen er den del af hjernen, der er knyttet til rygmarven .

glioblastoma multiforme er meget aggressive hjernesvulster og vokser meget hurtigt .

ependymomas form i foring af hjernen eller langs rygmarven . De er som regel ikke-kræft og er langsomt voksende .

Primitive neuroectodermal tumorer er meget kræft og aggressive , og vokse hurtigt .

atypisk Teratoid-Rhabdoid tumorer er meget aggressive tumorer , der normalt diagnosticeres hos børn , som er meget ung .

Symptomer


Symptomer på barndom hjernetumorer variere . Nogle almindelige symptomer omfatter hovedpine , hovedpine om morgenen , som måske eller måske ikke omfatter opkastning , tab af balance , besvær med at gå , syn, hørelse eller taleproblemer og ændringer i personlighed eller adfærd , ifølge cancer. gov . Da disse symptomer også kan være forbundet med andre betingelser , hvis dit barn udviser nogen af disse symptomer , er det bedst at have barnet se en læge .

Diagnose


For nøjagtigt at diagnosticere en hjernesvulst , forskellige test vil blive gjort. Disse omfatter en CT- scanning , en MR-scanning og en biopsi , så vævet pågældende kan undersøges . Disse test vil hjælpe lægen se, om der er nogen abnormiteter i hjernen , eller hvis der er tumorer i kraniet . Andre tests kan omfatte en lumbalpunktur og en knoglescanning . Disse test vil hjælpe med at vurdere , om kræften har spredt sig andre steder .

Behandling

For børn med hjernesvulster , kirurgi , i kombination med enten strålebehandling eller kemoterapi , er standarden behandling . For børn yngre end 3, kemoterapi anvendes i stedet for stråling , fordi strålebehandling kan påvirke hjernen, som er under stadig udvikling . Behandlingen hold for børn med hjernetumorer er almindeligt en, der er tværfaglig, der udbydere fra mange forskellige områder . Det omfatter normalt neurokirurger , neuro-onkologer , endokrinologer , psykologer , opthamologists , stråling onkologer og rehabilitering specialister .

Prognose

Prognosen for børn med hjernetumorer , afhænger af flere ting . Hvis operationen ikke var i stand til at fjerne alle kræftceller , det beløb, der ikke var fjernet påvirkninger prognose . Den slags tumor og karakteristika af tumoren , placeringen af kræft , at barnets alder og om det var en indledende kræftdiagnose eller en tilbagevendende cancer alle indflydelse på barnets prognose .

Future Directions

Kliniske forsøg er en del af kræftforskning , og er ofte på forkant af kræft behandlinger . For børn med hjernesvulster , er høj-dosis kemoterapi med en stamcelletransplantation øjeblikket ses som en mulig behandlingsmulighed . Hvis du er interesseret i at lære mere information , så tal med din læge om , hvorvidt dit barn ville drage fordel af at deltage i et klinisk forsøg og at lære mere information om forsøg bliver gjort i dit område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------