Position: hotel888 > 5 >

kræft i hjernen information

   Ifølge den Brain Tumor Association , falder hjerne kræft under to hovedkategorier : metastatisk hjernetumorer ( når kræft starter et andet sted og spreder sig til hjernen ) og primære hjernetumorer ( når kræft stammer i hjernen ) . Disse kategorier omfatter 120 subclassifications af hjernetumorer , både kræft og noncancerous . Nøglen til en vellykket behandling af kræft i hjernen er at fange den tumorer tidlige

Udbredelse


Mere end 359. 000 mennesker i Amerika levede med en primær hjernesvulst i 2008 . I samme år , blev omkring 52. 200 nye hjernesvulst tilfælde diagnosticeret i USA . Cirka en ud af tre personer overlever kræft i hjernen i mindst fem år .

Risikofaktorer


Risikofaktorer for kræft i hjernen omfatter race , familie historie , udsættelse for kemikalier , og ældre , ifølge Mayo Clinic . Hvide mennesker er diagnosticeret med kræft i hjernen oftere end andre racer er . De fleste mennesker , der får kræft i hjernen er mindst 45 år . Når stråling forårsager kræft i hjernen , hjernetumorer udvikler normalt 10 til 15 år efter bestrålingen .

kræft i hjernen kan også være forårsaget af eksponering for elektromagnetiske felter og kemikalier , herunder aspartam , olieprodukter og vinylchlorid . Dog er forskerne stadig diskuterer , hvor meget af en effekt eksponering for disse kemikalier har på udviklingen af kræft i hjernen .

Symptomer


Et symptom i forbindelse med kræft i hjernen er hovedpine . Hovedpine , der er forårsaget af hjernetumorer er som regel mere smertefuldt om morgenen og få gradvist mindre smertefulde gennem dagen . Andre symptomer kan omfatte anfald , kvalme og opkastning , problemer med balancen , og ændringer i personlighed og hukommelse . Kræft i hjernen kan være vanskelig at diagnosticere . Omkring en ud af tre mennesker ikke ved, at de har en hjernesvulst , indtil de er indlagt på grund af et anfald .

Tests

Hvis du har symptomer , der vedrører dig , bør du tale med din læge om at køre medicinsk test for kræft i hjernen . Undersøgelserne omfatter biopsier ( analyse af en prøve af hjernevæv ) , synstest , neurologiske eksamener , MRIs , høreprøver , og koordinering og refleks prøver .

Behandling

Der er flere behandlingsmuligheder for mennesker med kræft i hjernen . Ifølge AP John Institut for Cancer Research , inkluderer optioner strålebehandling , kemoterapi og kirurgi . Der er både interne og eksterne former for strålebehandling . Ekstern strålebehandling kræver den enkelte at tage narkotika gennem en blodåre eller gennem deres mund . Men når lægemidler injiceres direkte ind i en persons ryg , er det klassificeret som interne strålebehandling . Strålebehandling kan have forfærdelige bivirkninger , men det er undertiden den eneste holdbare behandlingsmulighed for kræftpatienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------