Position: hotel888 > 5 >

kuren for neuroblastom

   Neuroblastom er kræft , der begynder tidligt i fostrets udvikling i nerverne i det sympatiske nervesystem . Som den anden mest almindelige form for kræft hos børn , er det sædvanligvis diagnosticeret før de fylder 2 . Neuroblastom kan helbredes , hvis den er diagnosticeret og behandlet , før udstrakt spredning

Definition


Den sympatiske nervesystem styrer glatte muskler , som vi ikke bevidst kontrol . Dette omfatter hjertet , kirtler, indre organer og blodkar , ud over områder i underlivet , hvor nerverne mødes og kommunikere med hinanden kaldet nerve ganglier . Mere end en tredjedel stammer fra binyrerne , selv om de kan begynde hvor som helst i kroppen . De starter i løbet af fostrets udvikling , når nogle af de nerver ikke vokser normalt . Hvis den umodne nerveceller er stadig til stede efter fødslen , kan de klumper sig sammen og danne en masse , der bliver til kræft.

tegn og symptomer afhænger af, hvor tumoren er placeret , og om den har spredt sig. De tidligste symptom er som regel en klump , efterfulgt af hævelser i ansigtet , halsen , eller ben, som svulsten vokser .

Prognose


Den prognose, eller en chance for en kur og nyttiggørelse, afhænger af flere forskellige faktorer . Barnets alder på tidspunktet for diagnosen er vigtigt, fordi jo ældre barnet , har jo længere tumoren var nødt til at brede sig. Andre faktorer er , hvor tumoren er placeret i kroppen ( dette påvirker evnen til at kirurgisk fjerne kræft ) , hvor hurtigt tumorcellerne vokser og den fase af kræft .

Stage


tests skal gøres for at afgøre, om det har spredt sig , og i bekræftende fald , i hvor høj grad . De prøver omfatter en biopsi , CAT -scanning , magnetisk resonans imaging ( MRI ) , X-stråler og ultralyd . Væv fra biopsien vil blive brugt til lønklasse hvad cellerne ser ud ( dette angiver, hvor hurtigt svulsten vokser ) , får oplysninger om gener i tumoren , og om det er begyndt at sprede sig. De andre procedurer anvendes til at visualisere svulsten og se hvor langt det har spredt sig . Alle oplysninger vil blive brugt til at bestemme den fase af sygdommen , og scenen vil påvirke den potentielle kur . Neuroblastomas kan henføres til fire forskellige faser , der er baseret på, om svulsten har spredt sig , og hvor meget af det blev fjernet under operation . De etaper er yderligere kategoriseres som lav , mellem eller høj risiko . Med lav og middel risiko tumorer har en god chance for at blive helbredt . Den høje risiko tumorer er vanskelige at helbrede .

Behandling

De behandlingsmuligheder er fastsat i henhold til scenen og risikogruppe. Der er tre standard behandlinger : Kirurgi , strålebehandling og kemoterapi . Kirurgi er brugt til at fjerne så meget af kræft som muligt . Stråling og kemoterapi dræbe de resterende cancerceller , men stråling betyder det gennem X-stråler og kemoterapi bruger narkotika .

Børn i lav risiko kategori som regel kun kræver operation for at fjerne hele svulsten . Så Behandlingen består af nøje overvågning for at være sikker kræften er væk . Kemoterapi kan være nødvendig , hvis mindre end halvdelen af tumor blev fjernet . Neuroblastomas klassificeret som mellemprodukt risiko brug for kirurgi efterfulgt af 12 til 24 uger for kemoterapi , og derefter strålebehandling , hvis kemoterapi ikke virker . Den høje risiko kategori kræver aggressiv behandling , der normalt omfatter alle tre behandlinger , og nogle gange en stamcelletransplantation.

Clinical Trials

Forskning er altid i gang for at finde bedre behandlinger . Nogle mulige kur blev undersøgt er monoklonalt antistof terapi , højdosis kemoterapi med stamcelletransplantation og nye lægemidler , der hæmmer væksten af kræftceller . Hvis du er interesseret i at deltage i et klinisk forsøg , så spørg din pædiatrisk onkolog eller bruge ClinicalTrials. gov hjemmesiden for at finde undersøgelser , der rekrutterer deltagere . ( Se afsnittet Ressourcer i denne artikel . )
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------