Position: hotel888 > 5 >

lav jod kost & kræft i skjoldbruskkirtlen

   Skjoldbruskkirtlen fungerer korrekt hovedsageligt på grund af tilstedeværelsen af tilstrækkelige mængder af jod i din kost . Mens du holder din jod indtag normaliseret er et godt mål for de fleste normale kost , en kost til formål at bekæmpe kræft i skjoldbruskkirtlen vil kræve, at du reducere dit indtag af jod til specifikke perioder til at forstærke effekten af kræftbehandling

Du skal bruge: .
Tålmodighed .
Forståelse.
Styrke til at udholde .
Udholdenhed.
Love Forpligtelse til ægtefællen.

Thyroid Cancer og kost


Overholdelse af en lav-jod kost er nødvendig for en kort tid , mens kampene kræft i skjoldbruskkirtlen . Dette skyldes en af de primære måder at bekæmpe kræft i skjoldbruskkirtlen er at fratage skjoldbruskkirtlen jod ( ved at følge diæt ) , efterfulgt af injektion af radioaktivt jod , som derefter vil blive taget op af celler i skjoldbruskkirtlen , forhåbentlig ødelægge kræft .

skjoldbruskkirtlen kræft


skjoldbruskkirtelkræft oprindelse i skjoldbruskkirtlen , en lille kirtel i halsen , der er ansvarlig for at frigive hormoner til at regulere stofskiftet . Risikofaktorer for kræft i skjoldbruskkirtlen inddrage erfaringerne strålebehandling i fortiden eller en familie historie af sygdommen . Mens kirurgi er den sædvanlige fremgangsmåde for behandling af kræft i skjoldbruskkirtlen , en lav-jod kost efterfulgt af målrettet strålebehandling er et andet tiltag , som ofte bruges til at bekæmpe kræft i skjoldbruskkirtlen ved kilden .

Forbudte Lav-Jod Foods


Din behandlende læge vil fortælle dig, hvornår du skal begynde efter en lav-jod kost , men det bør ikke være for en periode meget længere end to uger. I denne tid , bør du fjerne forbrug af følgende elementer : salt tilsat jod , fisk og skaldyr , agar-agar ( et tilsætningsstof , der anvendes i emner som is og fisk på dåse ) , nori ( en indpakning agent for sushi ruller ) , alginat ( et fortykkelsesmiddel bruges i mange produkter , herunder mejeri drikkevarer og fløde ) , carrageenan , algin , mejeri , æggeblommer , kommercielle brød , soja , bønner , røde farvestof # 3 , og jod -holdige vitaminer . Mange af disse emner er fælles tilsætningsstoffer , så læse etiketter omhyggeligt , hvis du er på en lav- jod kost .

Begrænset Lav-Jod Foods

Mens du behøver ikke fjerne indtagelse af fødevarer, der har spor af jod , skal du afstå fra at spise dem i bruttobeløb . Forbruge ikke mere end fem ounces kød om dagen , ikke mere end fire portioner korn ( herunder pastaer , brød og korn ) , og kun små mængder af ris.

Overvejelser

Når din planlagte strålebehandling , du kan tilbagevenden til en normal anti-cancer kost rig på fuldkorn , frugt og grøntsager med minimalt forbrug af mættede fedtstoffer og engros undladelse af transfedtsyrer . Det er den metode generelt anbefalet af American Cancer Society for patienter diagnosticeret med kræft , og det giver dig den bedste chance for at vinde din kamp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------