Position: hotel888 > 5 >

leiomyosarcoma symptomer

   En af de kræftformer , der kan angribe ufrivillige muskler i kroppen er kendt som leiomyosarcoma . At diagnosticere denne betingelse , vil en læge bruge en blodprøve , en biopsi af potentielt cancervævet og en billeddannelse test som en MR- eller CT -scanning for at finde den nøjagtige placering af tumorer . Da leiomyosarcoma kan strejke i mange forskellige dele af kroppen på samme tid , diagnosticere betingelse kan tage lidt tid

Du skal bruge: .
Tålmodighed
Forståelse.
Styrke til at udholde .
Udholdenhed.
Love Forpligtelse til ægtefællen.

Identifikation


Der er flere forskellige typer af kræft , og en af de mere aggressive former for kræft kaldes sarkom . En sarkom cancer angriber kroppens bindevæv , såsom muskler og knogler . En form for sarkom kaldes leiomyosarcoma , som er en kræft, som påvirker den glatte muskelvæv i kroppen . De glatte muskler er dem , der er involveret i ufrivillige kropsfunktioner , såsom fordøjelse og vejrtrækning .

Effects


Glatte muskelceller findes over hele kroppen , så leiomyosarcoma kan forekomme i nogen del af kroppen . Det er mest almindeligt forekommende i fordøjelsessystemet og lungerne . Da det angreb det bløde væv , kan det tage lidt tid til at vise symptomer, fordi det bløde muskelvæv er i stand til at bevæge sig og imødekomme de tumorer lettere end de fleste andre former for muskel . Nogle af de tidlige symptomer på leiomyosarcoma omfatte en hård , men smertefri klump , der kunne findes overalt på kroppen , en smertende smerter forårsaget af kompression af muskelvæv eller nerver og gangbesvær eller ved hjælp af armene .

Potentielle


Avanceret symptomer på leiomyosarcoma omfatter mavekramper og oppustethed , der kan være yderst smertefuldt til tider og en stigning i størrelsen af den klumper , der blev fundet i de tidlige stadier . Kvinder , der er præ-menopausale vil opleve pletblødning af blod fra skeden , som er uventet og ikke en del af menstruationscyklus , og kvinder, der efter overgangsalderen kan også opleve vaginal blødning .

Forebyggelse /Solution

Til behandling leiomyosarcoma , vil en læge normalt fjerne svulsten eller svulster . Der kan også være opfølgning kemoterapi medicin og strålebehandling til at standse spredningen af potentielt kræftceller . En læge kan bruge strålebehandling eller kemoterapi medicin forud for operationen , samt at forsøge at få kræftceller under kontrol og reducere størrelsen af tumor eller tumorer . Hvis operation foregår på kræftceller , der breder sig hurtigt derefter denne operation kan agitere cellerne endnu mere og få dem til at sprede hurtigere .

Overvejelser

En diagnose leiomyosarcoma kan være en stærk følelsesmæssig begivenhed for en person . Sammen med medicinsk behandling kan det være en god idé også at opsøge følelsesmæssig terapi så godt. I mange tilfælde vil hospitalet kunne få en person i kontakt med støttegrupper og rådgivere , der kan hjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------