Position: hotel888 > 5 >

leukæmi hudsymptomer

   Leukæmi er en tilstand, der forårsager overdreven produktion af defekte blodlegemer . At diagnosticere tilstand , vil en læge bruge en fysisk undersøgelse , blodprøver og en scanning test som en CT- scanning og en MR-scanning. Hud symptomer er ofte bruges til at hjælpe positivt diagnosticere leukæmi

Identifikation


Den knoglemarv i en persons legeme, er ansvarlig for at skabe og distribuere de hvide blodlegemer , som kroppen bruger til at bekæmpe sygdomme og infektioner . Leukæmi er en betingelse , at spredes gennem knoglemarven af kroppen og forårsager en hurtig overproduktion af defekte hvide blodlegemer . Disse defekte hvide blodlegemer er i stand til at gøre deres job som sygdom krigere , så kroppen begynder at fylde op på disse celler og skader begynder at forekomme til knoglerne og til andre dele af kroppen . Mayo Clinic , at selv om leukæmi menes at kun påvirke børn , det har potentiale til at strejke voksne også.

Effects


Mange af symptomerne på leukæmi kan ses ved at studere i huden af en person , der lider af tilstanden . Et af de tidligste hudsymptomer af leukæmi er overdreven sveden , der som regel bliver mere udbredt natten . En anden tidlig hud symptom kaldes petekkier . Dette er en serie af meget små røde pletter , der begynder at dukke på huden og begynder at danne et rødt udslæt . Dette udslæt kan optræde i tilfældig pletter på personens krop , og det kan blive kløende tiden .

Potentielle


Som leukæmi forskud , begynder det at skabe mere indlysende hudsymptomer . En af de betingelser, der sker som følge af leukæmi er en tilstand kaldet anæmi . Anæmi er en mangel på blodgennemstrømningen i hele kroppen , og det har en effekt på huden . Huden begynder at blive hvid , begyndende sædvanligvis i arme og ben som fingre og tæer , og som den hvide hud har en kold føler for det. Et andet avanceret hud symptom er et lavt antal blodplader . Blodplader er de dele af blodet , der tillader blodet til at størkne . Med et lavt antal blodplader , vil huden lettere få blå mærker , og sår vil bløde for en meget længere tid end normalt .

Forebyggelse /Solution

leukæmi kan være svære at behandle , fordi det ikke har nogen central tumor at fjerne og behandle . Behandling af leukæmi er normalt en kombination af kemoterapi medicin , strålebehandling og en knoglemarvstransplantation . Succes af behandlingen afhænger af , hvordan avanceret betingelse er, når behandlingen påbegyndes . De mere avancerede leukæmi er i knogler og blod , når behandlingen begynder , jo mindre effektiv behandling ved en opbremsning af sygdommen ned

Overvejelser

Der er to typer af leukæmi . kronisk leukæmi og akut leukæmi . Ifølge den Kræftbehandling Centers of America , tager kronisk leukæmi et stykke tid at udvikle og er den form for leukæmi , der viser hud symptomer . Akut leukæmi strejker relativt hurtigt og kan skabe symptomer som kvalme og kramper , men akut leukæmi tendens til ikke at vise mange hudsymptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------