Position: hotel888 > 5 >

mikro-makro kost og brystkræft

   Når kæmper mod kræft er det kun naturligt at opsøge alle mulige steder for behandling , der er tilgængelige . Mens nogle mennesker er tilfredse med at sætte sig igennem grind af de moderne medicinske tilgang til kamp med kræft , andre er overbevist om, at en bedre måde er muligt . Et angiveligt måde at behandle brystkræft er tilslutning til en makrobiotisk diæt . Mens der ikke er tilstrækkelig videnskabelig dokumentation for at bestemme , om mikro-makro kost er effektiv til behandling brystkræft , der er dog nogle anekdotiske beretninger om succes .

Breast Cancer


Mens brystkræft er oftest forbundet med kvinder , kan mænd også være ofre for denne ødelæggende sygdom . Brystkræft begynder typisk ved enten kilden af mælkeproduktionen ( den lobules ) eller i kanaler , der bærer mælk til brystvorten . De fleste af brystkræft tilfælde udløses af tilstedeværelsen af østrogen i brystvæv , så meget af at bekæmpe brystkræft består i at bruge kemikalier til at blokere for overholdelse af østrogen i brystet .

mikro-makro kost


Den makrobiotiske kost er en populær holistisk tilgang til kræft . Du bør afholde sig fra forbrug af alle former for kød undtagen fisk , der baserer din kost omkring indtagelse af korn , frugt og grøntsager , nogle fisk og skaldyr, miso og soja . Tilhængere til kosten vil afstå fra indtagelse af mejeriprodukter , rødt kød , fjerkræ og ikke-lokale frugter , såsom bananer eller kokosnødder . Derudover vil makrobiotiske Dieters kun forberede deres mad ved hjælp af naturlige materialer lavet af glas , træ , keramik eller emalje .

videnskabelige beviser


Ifølge American Cancer Society , der ikke er tilstrækkeligt bevis for, at en makrobiotisk diæt er effektiv til behandling brystkræft ( eller enhver form for kræft ) . Bemærk , at mens en makrobiotisk diæt gør overholde en række anerkendte kræft kæmper principper , såsom undladelse af overdreven fedt forbrug og fokus på at spise frugt og veggies , er der ingen afgørende forskning på området på nuværende tidspunkt . Men mens videnskaben ikke har givet makrobiotiske kost grønt lys for at bekæmpe kræft , men også har ikke udelukket den som en mulighed.

anekdotiske beretninger

Der er enkelte rapporter om mennesker, der bruger makrobiotiske kost held i deres kamp mod kræft . En sådan succeshistorie blev bekendtgjort af Faye Baxter , en kvinde diagnosticeret med brystkræft i marts 2000 . Hun oplyste, at overholdelsen af en makrobiotisk diæt hjalp hende genvinde hendes helbred til det punkt, hvor hun følte sig tilpas afkald en planlagt operation for at fjerne hende tumor . Ifølge hende på første hånd rapport , fortsatte hendes helbred at forbedre i løbet af de næste to og et halvt år ( den tid , hvor hun offentliggjorde sine oplevelser ) .

Overvejelser

Hvis du lider af brystkræft , kan du ikke føler dig tryg afstå fra kirurgi som Faye Baxter , tillidsfuld dit helbred til noget mere end overensstemmelse med mikro-makro kost , men du stadig vil måske overveje at kosten som et supplement til din almindelige medicinsk godkendt behandling. Som mikro-makro kost i overensstemmelse med mange af reglerne i " bevist " kræft kæmper kostvaner , ville det gøre en god tilføjelse til at hjælpe dig stable odds til din fordel under din kamp med brystkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------