Position: hotel888 > 5 >

myelomatose kræftpatient kost

   Bekæmpelse af kræft er en fuld tid job . Således , uanset dens form , bør du sigte på at gøre besejre kræft dit nummer ét mål 24 timer i døgnet . For at gøre dette , bliver du nødt til at foretage nogle drastiske ændringer i livsstil , herunder en fuld omlægning af dine nuværende kost og motion regime . Hvis du har været diagnosticeret med myelomatose , kan en effektiv diæt bidrage til at styrke din krop , hvilket øger dine odds for at overleve

myelomatose


Kræft i almindelighed er en betingelse , hvorved cellerne i kroppen muterer . Hvis der ikke gøres noget , vil disse muterede celler fortsætter reproduktion , indtil de spredes i hele din krop , gribe ind med dit normale biologiske processer og i sidste ende forårsager død . Kræft er udpeget ved sit udgangspunkt-det punkt , hvor den første tumor ( vækst af maligne celler ) vises . Myelomatose er kræft forekommer i knoglemarven , især inden for blodceller af din knoglemarv .

myelomatose Kost


Ifølge Kræftbehandling Centers of America , er der ingen kost at bekæmpe myelomatose specifikt . Den bedste plan er tilslutning til en generel kræftbekæmpende kost som foreskrevet af mange organisationer dedikeret til udryddelsen af denne snigende sygdom . Et ideelt kosten tilgang til bekæmpelse af flere myelmoma er en anbefalet af American Cancer Society .

Kost Foundation


Grundlaget for din kræft-bekæmpelse kost bør bestå af rigelige mængder af frisk frugt , grøntsager og fuldkorn . Ved hvert måltid , du skal have mindst en portion af hver af ovennævnte grupper , uden at svigte . Passende frugt og grøntsager forbrug er vigtige i hele kampen med kræft på grund af deres egenskaber som antioxidant , og mange frugter og grøntsager har vist sig at have en anti-cancer effekt . For eksempel , ifølge den amerikanske Institute for Cancer Research korsblomstrede grøntsager som broccoli indeholder stoffer , der har vist sig at bremse eller standse udviklingen af eksisterende kræftformer . Andre potente kræftbekæmpende frugt og veggies omfatter bær , druer , bladgrøntsager grønne grøntsager og tomater . Fuldkornsprodukter indtag er vigtige i kampen mod kræft , fordi fuldkorn indeholder rigelige mængder af fytokemikalier , som er stoffer , der isolerer celler mod potentielt kræftfremkaldende skader .

Afrunding Out the Diet

Når du har dit fundament sæt på fuldkorn , frugt og grøntsager , bør du runde dine myelomatose-kampe kost ved at sikre , at resten af dit kalorieindtag er lav i usund ( mættet ) fedt , mens moderat højt indhold af umættede fedtstoffer som der findes i olivenolie , mandler , avocadoer og kokosnødder . Derudover American Cancer Society advarer om, at du bør begrænse forbruget af højere fedt kød , sørg for at du spiser hovedsageligt magert protein kilder som kylling , kalkun og fisk og skaldyr .

Selv afværge myelomatose er vanskeligt , hvis hvert måltid indeholder en mager proteinkilde , nogle sunde fedt , en hel korn , en frugt og en grøntsag , vil du være ved at give din krop den bedste chance for at bekæmpe off kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------