Position: hotel888 > 5 >

risiko for nyrekræft

   Nyrekræft er kræft , der starter i væv af nyrerne . Nyrerne er to bønne-formede organer er placeret bag din abdominale organer på begge sider af din rygsøjle . De er beskyttet af brystkassen . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er omkring 50. 000 nye tilfælde af nyrekræft diagnosticeres hvert år i USA . Omkring 11. 000 dødsfald kan tilskrives denne form for kræft hvert år

Typer


renalcellecarcinom ( RCC ) er den mest almindelige form for nyrekræft og tegner sig for omkring 90 procent af alle nyre kræft . Mellem 5 og 10 procent af alle nyre kræft er en overgangsordning celle carcinomer . Disse begynder i nyrebækkenet , hvor nyrerne opfylder ureter . Omkring 5 procent af nyre kræft er Wilms ' tumorer , som er en form for nyrekræft fundet hos børn .

Risikofaktorer af renalcellecarcinom


Denne form for kræft er oftest findes i mennesker i alderen fra 50 og 70 . Mænd er mere tilbøjelige end kvinder til at udvikle RCC . Du kan arve en tendens til at udvikle denne type kræft . Rygning, fedme og forhøjet blodtryk er faktorer , der kan øge din risiko for at udvikle denne form for nyrekræft . Mennesker, der er udsat for visse kemikalier på deres arbejdsplads , såsom asbest og cadmium kan have større risiko . Folk , der er under behandling for nyresvigt , som dem i dialyse , er også større risiko for at udvikle nyrekræft .

Risikofaktorer for Transitional Cell Carcinoma


Rygning er også en risikofaktor i udviklingen af midlertidige celle karcinom . Arbejde med kemikalier i din arbejdsplads kan øge din risiko for at udvikle denne form for kræft .

Overvejelser

Hvad er årsagen til nyre celler blive til kræft er ikke klar . De risikofaktorer , der er beskrevet ovenfor er blevet identificeret som faktorer , der kan øge dine chancer for at udvikle nyrekræft . Under disse risikofaktorer betyder ikke at du vil udvikle nyrekræft . Nogle mennesker uden at nogen af disse risikofaktorer udvikle nyrekræft . Hvis du udvikler nyre kræft , og har en eller flere af disse risikofaktorer , er det svært at vide, hvor meget den pågældende risikofaktor bidraget til kræft .

Diagnose

Symptomer på nyrekræft omfatter blod i urinen og rygsmerter , men der kan være nogen symptomer overhovedet , indtil kræften er meget fremskreden . Der er ingen screening tests til rådighed til at opdage nyrekræft tidligt . Hvis du har en familie historie nyrekræft , kan din læge anbefale en CT- scanning for at søge efter den tidlige fase nyrekræft . En MR kan bruges til at undersøge tumorer nærmere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------