Position: hotel888 > 5 >

sekundær brystkræftbehandling

   Sommetider brystkræft celler spredes fra deres primære site , blive aktive senere og danner en sekundær brystkræft , også kaldet metastatisk brystkræft , et eller andet sted i kroppen . Behandling af disse kræftformer varierer fra patient til patient og bestemmes af en læge er baseret på , hvor eller hvordan de sekundære kræft spredt

faktorer for at bestemme Behandling


En læge mener, flere faktorer, før han beslutter , hvordan man behandler sekundære brystkræft . Den del af kroppen , som kræften spredt er vigtig i behandlingen beslutningen , og gennemgå tidligere behandlinger og vide , hvad der allerede har fungeret godt , er nyttig. Patientens generelle helbred , og om brystkræft overlevende er pre-eller post- menopausale er indregnet i. kræft selv også tages i betragtning, fordi det er vigtigt at vide, om kræftcellerne vokser hurtigt eller langsomt , alt efter Cancer Research UK .

hormonbehandling


Når kræftcellerne er undersøgt, er de kontrolleres for østrogen receptorer . Celler med mange østrogenreceptorer er klassificeret som ER positiv . Celler, der har mange progesteron receptorer er klassificeret som PGR positiv . Fordi disse kræftformer reagerer på ændringer i hormon niveauer , har de en tendens til at reagere godt til hormonbehandling , der bruges til at forhindre væksten af kræftceller . Nogle af disse behandlinger bruges primært til at blokere hormoner , mens andre er vant til at øge hormonniveau , afhængigt af hvordan kræftceller reagerer , ifølge WebMD .

Kræft , som er Skadestuen eller PGR negativ ikke en tendens til at reagere på hormonbehandling.

Kemoterapi


Kemoterapi er brugen af kræft-bekæmpelse af narkotika , der er fordelt over hele kroppen enten oralt eller intravenøst . Ofte bruges som behandling af valg for kræft, der har spredt sig til lungerne eller leveren . Kemoterapi kan bruges i stedet for hormonbehandling , når kræft celler er hormonreceptor negative , men denne behandling omfatter flere bivirkninger end hormonterapi .

Blandt kemoterapi 's bivirkninger er kvalme og opkastning , hårtab , sår i munden , højere end normal risiko for infektion , blå mærker , blødning og træthed , ifølge WebMD .

Stråling

Stråleterapi kan målrette kræft i en bestemt del af kroppen , hvilket gør det at foretrække for kræft , der er indeholdt i et område . Ifølge Cancer Research UK , er ofte stråling nyttig til behandling af sekundær brystkræft , når det forekommer i knogler , hjerne eller på huden nær brystet området . Bivirkninger er typisk begrænset til det område der behandles, og kan omfatte rødme , hævelse eller blærer på huden , træthed , lokalt hårtab , synkebesvær og hoste eller åndenød , ifølge American Cancer Society .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------