Position: hotel888 > 5 >

symptomatisk kontrol af lungekræft

   Lungekræft er den mest almindelige form for kræft på verdensplan . Cigaretrøg er den mest almindelige risikofaktor for lungekræft . Selv om der er andre risikofaktorer , såsom langvarig udsættelse for asbest og stråling , har rygning vist sig at være nummer et risikofaktor . Jo mere du ryger , og jo længere man har røget , jo højere din risiko vil være for at udvikle lungekræft

Om Lung Cancer


Når cellerne deler sig og skaber i en ukontrollabel måde , en masse , der betegnes som en tumor , vil undertiden form . En tumor kan enten være godartet eller ondartet . Med hensyn til kræft , er en tumor overvejes ondartet . Maligne tumorer vil sprede i hele kroppen på en hurtig og progressiv måde . Lungekræft skrider hurtigt frem i hele kroppen typisk berører områder , såsom hjernen , leveren , knogler og binyrerne , og er derfor livstruende .

Symptomer på lungekræft


Lungekræft symptomer omfatter vedvarende hoste eller brystsmerter , hvæsen , hosten blod op , hæshed , manglende appetit , vægttab , kronisk træthed , hævelser i ansigtet og på halsen områder eller dyspnø . Patienter med dyspnø har en pinlig rystende bevidsthed om deres eget åndedræt handlinger . Dyspnø er normalt opleves af patienter, der har en mere avanceret niveau af lungekræft .

behandling og kontrol af Lung Cancer Symptomer


For at behandle symptomer på lungekræft , ville en læge skulle fastslå årsagen til de symptomer . Ifølge den Patrick Dempsey Center Kræft for Hope og Healing , visse årsager til symptomer og behandlinger omfatter " tumor obstruktion ( øvre luftveje , bronkier eller superior vena cava ) , strålebehandling , hormon terapi , eller kemoterapi for følsomme tumorer . " Radio frekvens abalation er en anden form for kræftbehandling tilbydes at forsøg på at dræbe kræftceller ved hjælp af lokal varme metoder .

Symptomatisk Management

lungekræftpatienter gives ofte symptombehandling behandlinger , såsom ilt , medicin og livsstil rådgivning . Det anbefales, at patienter med lungekræft ryge for at reducere smertefulde symptomer relateret til lungekræft . beroligende midler og sedativa er til rådighed til at hjælpe patienter behandle smerter forbundet med lungekræft , således at de er i stand til at hvile . Flere kræftpatienter behandles også med morfin .

Fordele ved ikke-kirurgisk behandling

Ikke-kirurgisk behandling af lungekræft er mest effektiv, når kræft celler er centraliseret i lungerne . Der er økonomiske fordele til ikke-invasiv behandling på grund af det faktum, at det koster væsentligt mindre end kirurgiske procedurer gør . Anæstesi er normalt ikke nødvendigt for ikke-kirurgisk behandling . Patienter kan genoptage daglige aktiviteter dagen efter behandlingen er udført . I de fleste tilfælde , kan smerte og lidelse være lettet med denne behandling , som har færre komplikationer end kirurgiske procedurer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------