Position: hotel888 > 5 >

symptomer på bronchalveolar karcinom

   Bronchoalveolar karcinom er en forholdsvis sjælden form for " ikke-småcellet " lungekræft . Ofte blot kaldet BAC , det er en undertype af adenocarcinom , at stort set påvirker din luftveje , manifesterer sig som små læsioner langs bronchiale væggene . Og ligesom enhver anden form for lungekræft , får den dig til at lide af nogle af de mere standardiserede symptomer på sygdommen

Åndenød


Af alle de symptomer på bronchoalveolar karcinom, en åndenød er formentlig en af de mest almindelige . Da denne form for lungekræft er præget af langsom vækst, åndenød er normalt subtil i første og kan kun blive bemærket i tider med stor fysisk anstrengelse , såsom under træningen . Men som kræft skrider frem , kan det næsten forpustet fornemmelse blevet stadig mere udtalt . Hvæsen er også ofte knyttet til åndenød , men du måske eller måske ikke opleve dette særlige symptom .

Hoste


Med bronchoalveolar karcinom , er det også almindeligt at udvikle en nyfunden hoste . Denne hoste er typisk vedvarende karakter og ofte forværres over tid , meget som åndenød gør . For nogle mennesker er dette hoste ledsages også af produktionen af slim og endda blod .

Smerter


En anden potentiel symptom på bronchoalveolar karcinom er smerte . Denne smerte er normalt isoleret i brystet , nær det område af tumor eller læsioner . Det kan være lige i intensitet fra en kedelig ache til en skarp , jabbing smerte , men det vil højst sandsynligt blive en konstant fornemmelse .

Infektion

Det er heller ikke ualmindeligt at opleve mere hyppige infektioner , mens der beskæftiger sig med bronchoalveolar carcinom ( som samt andre former for lungekræft ) . Disse infektioner er typisk isoleret til de øvre luftveje , manifesterer sig som lungebetændelse eller bronkitis . Når disse betingelser ind, kan de ofte være svært at ryste .

Digestive Spørgsmål

Selvom kræften er lokaliseret i lungerne eller bronkierne , kan bronchoalveolar carcinoma medføre, at nogle spørgsmål vedrørende dit fordøjelsessystem . I denne situation , kan du begynde at opleve et tab i appetit . Dette er ofte ledsaget af et fald i vægt og kan forårsage en vis mængde af træthed eller udmattelse .

Inflammation

Nogle gange , kan tilstedeværelsen af bronchoalveolar karcinom forårsage betændelse . Denne betændelse er normalt begrænset til hals og ansigt , men det kan diffus lidt ud , afhængigt af progression af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------