Position: hotel888 > 5 >

symptomer på cervikal adenocarcinom

   Ifølge College of American Pathologists , at tilfælde af adenocarcinom op mellem 15 procent og 20 procent af alle livmoderhalskræft . De resterende 80 procent af cervikal malignitet er planocellulært karcinom ( kræft, der invaderer den flade celler, linje i bunden af livmoderhalsen ) . Cervikal adenocarcinom udvikler sig inden for kirtler , der er placeret i endocervix ( kanalen af livmoderhalsen ) . Hvis der er fanget tidligt , livmoderhalskræft er meget behandles

Risici Causes


Mens kvinder over 45 år er mere tilbøjelige til at udvikle adenokarcinom , ingen kvinde er immun over for sygdommen. Faktisk har det været kendt for at strejke unge piger . Årsagen til livmoderhalskræft adenocarcinom er ikke fuldt forstået , men de fleste tilfælde menes at være forårsaget af seksuelt overførte sygdomme humant papillomvirus ( HPV ) . Men det er usædvanligt for kvinder , der har HPV at udvikle kræft .

Symptomer


De fleste kvinder med livmoderhalskræft adenocarcinom rapportere symptomer på unormal vaginal blødning og underlivssmerter . Andre advarselstegn omfatter udflåd , som kan have en ubehagelig lugt og ubehag under samleje . Nogle kvinder ikke har nogen symptomer på cervikal adenocarcinom , men viser sig at have sygdommen skyldes abnorm Pap testresultater .

Pap Test


Ifølge Mayo Clinic , er mere end 10. 000 kvinder i USA med diagnosen invasiv ( kræft , der er vokset ud over det lag af celler, hvor det startede ) livmoderhalskræft hvert år , og næsten 4. 000 vil dø af sygdommen . De fleste af disse dødsfald kunne forebygges , hvis alle kvinder undergik anbefales screening . En Pap test kan afsløre mistænkelige celler i livmoderhalsen . Under testen , at en læge pensler celler fra livmoderhalsen , vil blive undersøgt af en patolog for en eventuel abnormiteter . Kræft eller forstadier til forhold, der opdages , inden de bliver invasiv er næsten aldrig livstruende .

Colposcopy

De unormale masse eller vækst , som er karakteristisk for de fleste livmoderhalskræft adenocarcinomer kan ses under en colposcopy procedure , der bruger et forstørrelsesglas enhed at undersøge livmoderhalsen . Dog kan nogle adenocarcinomer ikke være synlig under en colposcopy fordi de er for små eller ligger for højt i endocervikale kanalen , som er uden for rækkevidde for tv-kiggeri.

Behandling

Behandling for livmoderhalskræft adenocarcinom kan omfatte kirurgi , stråling terapi og kemoterapi , eller en kombination af disse konventionelle kræftbehandling . En hysterektomi kan være påkrævet i visse tilfælde at fjerne livmoderen , livmoderhalsen og en del af vagina . Under proceduren en kirurg kan fjerne både æggeledere og æggestokke . Desuden kan livmoderhalskræft adenokarcinom patienter ordineret medicin til behandling af smerter eller til behandling af følelsesmæssige problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------