Position: hotel888 > 5 >

urter , der helbreder kræft

   Mens der ikke er nogen enkelt urt , der kan mirakuløs " helbrede " kræft , flere urter er effektiv til at hjælpe de processer i kroppen , at befri kroppen af kræft, herunder immunforsvar , afgiftning og ødelæggelse af kræftceller . Ifølge FDA , kan kun et lægemiddel "kur " en sygdom . Urter diskuteres her, er ikke beregnet til at repræsentere stand- alone kure

Hvidløg


Hvidløg er kendt for at hæmme kræftfremkaldende stof dannelse i kroppen . En person er udsat for kræftfremkaldende stoffer ( kræftfremkaldende stoffer ) gennem forskellige midler, herunder forurening , charbroiled kød , forarbejdede fødevarer og rengøringsmidler . Hvidløg er også rig på svovl , som hjælper afgifte kroppen .

Cat 's Claw


Cat 's Claw er en træagtig vin indfødte til regnskoven . Den ydre bark af denne plante har vist sig at styrke immunforsvaret og udstille anti-tumor egenskaber . Cat 's Claw har den unikke evne at balancere immun celle niveauer , uanset om for højt eller for lavt . Det kan tages i te form , som en tinktur eller i kapsler .

Mistelten


I Europa er mistelten uddrag almindeligt anvendt som en behandling for kræft . Aktive komponenter af mistelten , kendt som lektiner , gift kræftceller og stimulerer immunforsvaret . Mistelten uddrag kan øge aktiviteten i immunsystemets naturlige dræberceller med så meget som fem-til tifold . I dyreforsøg , uddrag mistelten forhindret modermærkekræft i at sprede sig til lungevævet med 80 procent .

Den eneste form for mistelten sikkert at tage internt er europæisk mistelten . Amerikansk mistelten er giftig og bør aldrig indtages . Mistelten er blevet fundet effektiv i kræft i blæren , kønsdele og fordøjelseskanalen , selv i " ubrugelige " sager . De mest almindeligt anvendte form for mistelten er injektion , men det er også indtages oralt , i pulverform eller tinktur form . Forskellige kræftformer reagerer på forskellige metoder .

Maitake

Den Maitake svamp en adaptogen , hvilket betyder, at det hjælper kroppen tilpasse sig til stress og modstå infektion . Maitake ekstrakt markant øger immunforsvaret . Desuden indeholder det polysaccharider kendt for at bekæmpe dannelsen og væksten af tumorer . I laboratorieforsøg , steg Maitake aktivitet immunceller ved 140 til 186 procent . I dyreforsøg , reducerede det tumordannelse med 86 procent . Det er mest effektiv mod bryst -og tyktarms-og endetarmskræft . Der har også været en succes rapporter i tilfælde af leukæmi , lever , mave -og lungekræft .

Kelp

Kelp menes at forhindre både angiogenese ( den proces , hvorved tumorer udvikler blodforsyning ) og fibrin dannelse . Kelp er en af de bedste kilder til jod , som regulerer skjoldbruskkirtlen , producent af thyroxin . Thyroxin hjælper cellerne optager ilt og brænde glukose til energi. Uden tilstrækkelig jod , er denne proces nedsat , og cellerne gære i en anaerob reaktion . Baseret på studier af Otto Warburg , vi ved, at anaerobe betingelser er en grobund for kræft . Der er flere andre urter kendt for at bidrage til bekæmpelsen af kræft, herunder ginseng , ginkgo biloba , og Pau d' Arco , for at nævne nogle få .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------