Position: hotel888 > 5 >

urter , som er gode for mavekræft

   Mavekræft er både smertefulde og invaliderende , og det er svært at diagnosticere . En kost rig på nitrater , når kombineret med Helicobacter pylori kan føre til skabelsen af denne kræftform . Der er kirurgiske muligheder , og der er naturlægemidler , der også kan være i stand til at hjælpe . Hvis du lige har fået diagnosen , prøv nogle af disse plantestoffer metoder til at indeholde din tilstand

Disclaimer


Naturlægemidler kan forårsage allergiske reaktioner eller problemer , når det kombineres med visse lægemidler . Tal med din læge eller en integreret læge for at sikre , at de urter , du vælger ikke vil volde dig yderligere komplikationer . Da mavekræft er mest behandles , når det er indeholdt i maven før spredning , anbefales det at du tager handling umiddelbart efter diagnosen .

Kost og Ernæring


Der er flere ting, du kan gøre med din rutine til at forbedre effektiviteten af mavekræft urter . Du bør undgå røget , grillet , salt cured eller syltede fødevarer , som de kan indeholde nitrater , der førte til din kræft i første omgang . Tag alkohol og tobak ud af din kost og tilføje fisk , nødder , broccoli , frugt og bønner til din kost . Prøv også at shiitake svampe , da de kan begrænse produktionen af din kræftceller .

Maitake


Maitake ( Grifola frondosa ) er en stor svamp , der vokser i de bjergrige egne i det nordøstlige Japan . Denne svamp i sin urteekstrakt form har været kendt for at reducere stress og forbedre immunsystemet . Vigtigst af alt har det været forbundet med at øge kroppens naturlige kræftbekæmpende egenskaber . Find denne urtemedicin i form af Maitake D-fraktion , som kan tages i én 5- g dosis pr dag . Hvis du har multipel sklerose , anbefales det , at du ikke tager Maitake .

Hvidløg

Hvidløg tabletter , der er belagt med enteriske kan tages for at hjælpe din mavekræft . Hvidløg indeholder stoffer , der kan forhindre spredning af din kræft til din lymfeknuder . Hvidløg har antibakterielle og antivirale egenskaber , og det har været brugt i mange kombination immunsystemet-forbedring naturlægemidler . Prøv det i en dosis på 900 mg per dag i 3 til 4 uger . Tal med din læge, hvis du tager blodfortyndende medicin som warfarin ( Coumadin ) , bifidus og Lactobacillus kulturer , eller hvis du overvejer en operation.

Andrographis

Andrographis , som også er kendt som Andrographis paniculata og konge af bitter , kan findes i skove og ødemarker i asiatiske lande som Kina og Indien . Dette urtemedicin, er blevet brugt til at bekæmpe infektioner , aids og symptomer på kræft . Det menes , at det retsmiddel, har celledræbende virkning mod kræft celler, som kan hjælpe den med at stoppe maven kræftceller i at formere sig ukontrollabelt . Tag 200 mg af urten hver dag .

Sweet Violet

Sweet violet eller Viola odorata har været anvendt i forskellige medicinske kulturer i over 2. 000 år. Det var oprindeligt troede , at urten kan kontrollere kræft vækster på huden , men der har ikke været megen dokumentation til at bakke denne påstand. British urtemedicin ofte foreskriver blomster og blade fra den søde violette til behandling af mave -og brystkræft . Prøv den løsning, idet en urte infusion tre gange om dagen . Skab infusionen ved at hælde en kop kogende vand over 1 tsk . af urter og lagt i blød i 10 til 15 minutter.

Hvor kan jeg købe

Mange af disse naturlægemidler kan købes online eller i en naturlige fødevarer butik . Det anbefales, at du går til en lokal butik , hvor du er fortrolig med ejeren og medarbejdere . På denne måde kan du sikre dig , at du får det bedst mulige produkt til din tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------