Position: hotel888 > 5 >

DCIS & mastektomi behandlinger

   Når du er diagnosticeret med duktalt carcinoma in situ , er du faktisk lider af en temmelig tidligt stadium af brystkræft . Der ofte omtales som blot DCIS , denne form for kræft betragtes noninvasive på grund af dens lokaliseret område af læsioner . Og selv om kræft ikke har spredt sig ud over kanalerne i brystet , er behandlingen ofte anbefales for at sikre , at de unormale celler ikke fremskridt i etape 1 brystkræft ( såvel som senere stadier af sygdommen )

duktalt carcinoma in situ


duktalt carcinoma in situ er væsentlige etape 0 brystkræft . Med denne betingelse er kræftceller kun fundet langs indersiden af dit mælkekanaler i vævet af dine bryster . Fordi disse unormale celler sædvanligvis medfører maligne læsioner til at danne , og ikke det almindelige faste kendt i brystkræft , er det ualmindeligt for en kvinde at mærke deres tilstedeværelse med en selvstændig eksamen , hvilket gør hvert år mammografi en vigtig del af forebyggelse af kræft .

Delvis Mastektomi


Hvis du er diagnosticeret med DCIS , en af dine behandlingsmuligheder er en operation kendt som en delvis mastektomi . I denne " bryst-bevaring " kirurgisk procedure , er kun den del af brystet , som indeholder kræftceller fjernet , sammen med eventuelle raske væv , der omgiver maligne læsioner . Dette er typisk efterfølges af et kursus for strålebehandling for at sikre , at alle cancervævet blev fjernet under operationen .

Total mastektomi


Hvis kræften er mere end sandsynligt at vende tilbage , eller du har en familie historie af sygdommen , kan en bedre behandlingsmulighed for DCIS være en total mastektomi . Med denne mere aggressive tilgang til pleje , er hele bryst indeholder kræft fjernet sammen med nogle af dine lymfeknuder ( at skelne , om kræften har spredt ) . Foring af brystvæggen og brystvæggen muskler i sig selv er efterladt intakt .

Tamoxifen

Med både den delvise mastektomi og total mastektomi , kan det også være nødvendigt at tage en medicin, der kaldes tamoxifen som del af din behandling plan. Hvad denne medicin har til formål at gøre, er at blokere effekten østrogen har på brystet , hvilket reducerer chancerne for kræft igen . Det anses for en form for forebyggende behandling efter fjernelsen af cancervævet knyttet til duktalt carcinoma in situ .

Prognose

Prognosen for DCIS med mastektomi er rimelig god , da der er kun 25 til 30 procent chance for at tilbagefald inden for fem til 10 år efter behandlingen . Men hvis det mastektomi er fulgt op af strålebehandling , er chancerne for gentagelse drop hele vejen ned til 15 procent , så tal med din læge om hvilken behandling der er bedst for dig og din kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------