Position: hotel888 > 5 >

HPV halsen behandling

   Human papillomavirus , er en af de mest almindelige virale infektioner på jorden og en får stadig større opmærksomhed i den medicinske samfund og medier . HPV findes i mange former-fra den fælles vorte for seksuelt overførte kønsvorter til stammer , der udlåne bringe kvinder med risiko for livmoderhalskræft .

Det samme stamme , som egner sig til livmoderhalskræft kan også lave sit hjem i munden og halsen-hvilket fører til kræft der så godt

Sådan HPV Works


HPV kommer i form af en ofte latent STD . Derfor, at virus normalt inficerer mund og svælg via oralsex . Mange , hvis ikke de fleste mennesker smittet med HPV i munden og halsen har ingen mærkbare symptomer . Men hvis den smittede person ryger eller drikker , kan det udløse betingelserne for kræft .

Behandling


Der er ingen kendt levedygtig behandling for HPV selv . Infektionen er permanent og smitsomme via direkte kontakt med , eller sekreter fra det berørte område .

HPV relaterede hals kræft kan behandles . Som enhver hals cancer , kemoterapi , stråling og nogle gange immunterapi er forloebet . Imidlertid har undersøgelser foretaget af American Cancer Society har vist, at HPV relaterede hals kræft reagerer bedre på behandling end andre halsen kræftformer . Forskere spekulere , at de lysere doser af stråling og kemoterapi kan være effektiv.

Vaccination


I 2006 godkendte Food and Drug Administration frigivelsen af Gardasil , en vaccine mod fire stammer af HPV . To stammer er ansvarlige for ca 70 procent af alle tilfælde af livmoderhalskræft og de to andre stammer vedrører 90 procent af kønsvorter . Mange børnelæger er blevet anbefale denne vaccine stærkt til piger og unge kvinder .

Forskere ved Ohio State University håber, at fremkomsten af Gardasil kan give mulighed for yderligere udvikling af en vaccine , der kan forhindre, at HPV stammer relateret til hals kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------