Position: hotel888 > 5 >

Solomon wickey kræft kost

   Solomon Wickey er en Amish mand kendt for sine evner som en iridologist , hvilket betyder han praksis alternativ medicin . Men han gør også brug af hans stærke tro på Gud som en stor fortaler for helbredelse af kræft . Hans tro og hans viden og ekspertise om fordelene ved urter til at kurere sygdomme er en vindende kombination . Han er en mand , der hæger om sin familie . Hertil kommer , er han en fisker , musiker , tømrer , og gartner

Wickey 's teori bag hans kræft Kost


Salomons Wickey underliggende mest magtfulde budskab til bekæmpelse af sygdom er i troen på Guds naturlige evne til at helbrede . Wickey indarbejdet hans metode til helbredelse med Guds hjælp og kraft og har medført en lang række mennesker til at genoprettende sundhed , når der ikke var praktisk talt ingen håb . Wickey har gennemført værdien af et forhold til Gud , magt positive følelser , og en urte kost for helbredelse af krop, sind og ånd . Hans metode har gjort det muligt folk til at erobre sønderlemmende smertefulde bivirkninger fra sygdom . Mange har helt tilbagebetalt.
juni Naugle har skrevet en bog tha D d isse indeholder Wickey kraftfulde indsigt og kost . Det kaldes " Salomons Touch-The Life and Work of Solomon J. Wickey . "

det grundlæggende i Solomon Wickey Cancer Kost


Den Solomon Wickey Cancer kost består af en urte regime , der skal følges i ni uger og en speciel mad kost i fire måneder . Positive fremskridt har bemærket efter fire måneder at gennemføre denne kostplan . Den kost Grundlæggende ncludes blanding af friske selleri og gulerod juice og drikke det dagligt . Selleri og gulerødder er gode grøntsager, der er hjælpemidler til at styrke immunforsvaret . De hjælper også til at rense kroppen . Spis frisk frugt og grøntsager . Tofu, brune ris , hele korn , nødder ( især mandler ) , hytteost ( ingen salt ) , fast smør og honning bør blive bærende . Han anbefaler fordøje naturlig persille , fødevareenzymer, lapacho og Pau D'arco , fremstillet af taheebo træ , og et stof , der hjælper med at afgifte kroppen og gør immunsystemet stærkere . Tag en teskefuld af rødkløver ekstrakt og en teskefuld af 100 procent abrikos ekstrakt om dagen . Wickey siger disse urter er i det væsentlige til at angribe kræftceller .

. Alle former for salt , sukker , hvidt forarbejdet mel og animalsk protein skal fjernes fra din daglige kost . Følelse af, at aluminium er en vigtig årsag til kræft , anbefaler Wickey opgiver gryder , pander og deodorant , der kunne være kilder til aluminium . Også , præciserer han ikke bruger en mikrobølgeovn .

The Time Fristen for gennemførelse af Diet


Den kost antyder, at indtagelse af urter til en ni-ugers periode . Saften løgnehistorie og kosten bør gennemføres i fire måneder, og alle gøres på samme tid . De næste to måneder , skal du bare drikke juice og fortsætte med at implementere kost . Hertil kommer , er det vigtigt at drikke rent vand , gå dagligt og indarbejde bøn og bibellæsning . En positiv mental attitude er også afgørende i at slå kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------