Position: hotel888 > 5 >

alkohol & leverkræft

   De skader , at alkoholmisbrug ikke til leveren stopper ikke ved skrumpelever . En stor procentdel af leverkræft tilfælde i USA er knyttet til overdreven indtagelse af alkohol . Undersøgelser har vist, at alkoholisk leversygdom spiller en central rolle i udviklingen af kræft . Hvis du er bekymret over udviklingen i din lever eller en mulig alkohol problem , skal du tale med din læge

Hvor meget er for meget ?


Ifølge Centers for Disease Control , kan mænd drikke to genstande om dagen , og kvinder kan drikke en en dag uden at opleve nogen negativ virkninger for deres helbred . Regelmæssig indtagelse af større mængder kan øge risikoen for medicinske lidelser . Drikker mere end fem drinks i et møde anses binge drikke og kan være særdeles farlig .

Alkohol og leverkræft


Ifølge en undersøgelse offentliggjort af National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme ( NIAAA ) , overdreven alkoholforbrug er holdt op til 36 procent af leverkræft tilfælde i USA . I undersøgelsen påpeger, at det er alkoholisk cirrhose , der er årsag til kræft . Af de patienter, som NIAAA , 80 procent , der havde leverkræft også haft skrumpelever .

alkoholisk cirrhose


Den amerikanske Lever Foundation definerer alkoholisk skrumpelever som permanent ardannelse i leveren væv som følge af kronisk alkoholmisbrug . Denne betingelse sker typisk op efter 10 til 15 år af tunge drikkeri . Ud over at bidrage til udviklingen af leverkræft , kan skrumpelever også bidrage til leversvigt og død .

Forebyggelse leverkræft

Da en sådan høj procentdel af leverkræft er knyttet til skrumpelever , er det vigtigt at begrænse din chancer for at få sygdommen . Dette kan omfatte ophør af alkoholmisbrug og påvisning af tidlige stadie leversygdom , som potentielt kan vendes , før der udvikler sig til noncurable skrumpelever .

Tal med din læge

Den amerikanske Lever Foundation tyder på, at du taler med din læge om forebyggelse af leversygdom . Hvis du er bekymret for dit drikkeri eller tilstand leveren , vil lægen være i stand til at give oplysninger om behandling og potentielle hjælpe med en alkohol problem . På dit besøg , kan han administrere en blodprøve for at afgøre, hvilken status orglet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------