Position: hotel888 > 5 >

borderline ovariecancer tumor

   Der findes forskellige typer af kræft i æggestokkene , en af de typer, der er kendt som borderline ovariecancer tumor . Det er en svulst normalt udseende i æggestokken , der har et nukleart anomali, men det er noninvasive . Det kommer i intervallet mellem en ondartet og en godartet svulst

Historie


Dr. Taylor var den første læge til at beskrive ovarietumorer , som skulle være semi-maligne , men deres behandling havde mere positive resultater i forhold til behandlingen af andre kræftformer i æggestokkene . Det var først i 1970 's , at disse grænsetilfælde tumorer blev anerkendt som en særskilt delmængde af ovariecancer af WHO

Typer


Der er 2 almindelige typer af grænsetilfælde ovariecancer tumorer . mucinøst og serøs borderline ovariecancer tumorer i den intestinale type .

Hyppigheden af tumorer


Kun 1,8 procent af kvinderne kontrakt ovarie tumorer. Denne betingelse kan komme ud på ved rygning , brug af prævention , menarche og arvede tendenser mod kræft i æggestokkene.

Detection

Det er svært at diagnosticere og afsløre borderline tumorer i æggestokkene , indtil de viser sig i Abdominal udspilning og smerte . Mange patienter føler ikke nogen symptomer .

Behandling

Kirurgisk fjernelse af tumorer tilrådes efter diagnosen er færdig . Biopsier kan også være en del af den indledende behandling , men postoperative behandling er stadig undersøgt af læger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------