Position: hotel888 > 5 >

bryst - biopsi procedurer

   Hvis en læge opdager tumorer i en kvindes bryst , vil han for en biopsi at teste malignitet . En ondartet svulst er kræft . Selv om svulsten er godartet , kan sundhedsmæssige betænkeligheder opstå , så lægen gerne vil have det fjernet . Før beslutningen er foretaget, lægen bestiller en biopsi . En biopsi er en procedure , der tager celler fra svulsten , og lægen er i stand til at se dem i mikroskop for misdannelser

Needle Aspiration


Fine nålen aspiration biopsi ( FNAB ) er en procedure , hvor lægen fjerner cellerne direkte fra tumor med en lille nål . Lægen kan ikke bruge bedøvelsesmidler , fordi nålen er normalt mindre end bedøvelse nålen . Dette gør indsprøjte anæstesi mere smertefuldt end biopsi selv .

Core Needle


Et centralt kanyle biopsi ( CNB ) bruger en større nål end FNAB procedure . Fordi denne nål er større og skal indsættes flere gange i tumor , vil lægen bruge bedøvelsesmidler . Denne procedure tager længere tid , men mere præcise resultater er leveret .

stereotaktisk


stereotaktisk kerne nål biopsier udføres ved hjælp af en X-ray maskine . I modsætning til de CNB og FNAB procedurer , der er stereotaktisk metoder mere præcis ved hjælp af en X-ray maskine og computer til at lede nålen . Denne metode anvendes oftest til biopsier af kalkaflejringer .

Vacuum-Assisted

En vakuum-støttede biopsi ( VACB ) er en form for procedure, hvor celler skal hentes ved hjælp af en sugning metode . Bedøvelsesmidler er brugt siden det område af tumor-celle fjernelse skæres . Vakuum rør derefter anbringes i snittet og ind i tumor for celle fjernelse .

MR Vejledning

MR vejledning procedurer ligner stereotaktisk metoder . MR- kort ud placering af tumor for lægen at følge , når du placerer nålen i kroppen . Dette er til gavn for kvinder, der har brug for biopsier gjort i områder , som kun kan ses af en MRI-scanner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------