Position: hotel888 > 5 >

disponerende faktorer af kolorektal cancer

   Tyktarms-og endetarmskræft er dødbringende , og tidlig opdagelse er afgørende . At være bevidst om disponerende faktorer af kolorektal cancer kan støtte i tidlig opsporing og en højere overlevelsesrate . Der er nogle vigtige disponerende variabler for at udvikle tarmkræft

Kost : .


En dårlig kost øger risikoen for at udvikle kolorektal cancer . Spise masser af friske fødevarer og tilstrækkelig fiber vil forbedre fordøjelsen og minimerer risikoen for tyktarmskræft .

Motion


De , der bor stillesiddende livsstil er disponeret for at udvikle kolorektal cancer . Regelmæssig fysisk aktivitet forbedrer den overordnede sundhed og tjener som et forsvar mod tyktarmskræft .

Arvelighed


Colon kræftformer er arvelige . Udviklingen af kolorektal cancer er genetisk påvirket , og dem, der har påvirket familie bør modtage regelmæssige screeninger efter det fyldte 40 .

Alder

Som en vokser ældre , deres fordøjelse forsinker og forekomsten af tyktarmskræft vokser . Tyktarmskræft screeninger vil stige i hyppighed med alderen .

Diagnose

tyk-og endetarmskræft er normalt diagnosticeres via en koloskopi , en simpel undersøgelse , der er smertefri og hurtig . Der er også forskellige laboratorietests, der kan gives med henblik på at diagnosticere denne type kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------