Position: hotel888 > 5 >

fødevarer , der hjælpe med at helbrede kræft i spiserøret

   Ifølge Medindia. net , har sort hindbær blevet bakket op af den amerikanske Association for Cancer Research som en mulig metode til at hjælpe med at behandle og helbrede kræft i spiserøret . Selvom sådanne fødevarer kan hjælpe , ikke erstatte dem for behandlinger , der i øjeblikket anbefales af din læge

Typer


Hindbær er en kilde til antioxidanter , mineraler , plante forbindelser og vitaminer , der gavner dit helbred . Ifølge den Cancer Cure Fonden , har sort hindbær flere antioxidanter end røde hindbær , som kan være til gavn for esophageal cancer .

Forebyggelse


Black hindbær indeholder anthocyaniner , som er antioxidanter , der kan hjælpe med at forhindre kræft . Anthocyan Indholdet af sort hindbær er højere end blåbær og jordbær , ifølge Cancer Cure Foundation . Sort Hindbær kan forhindre kræft i spiserøret , især hvis du har en præ-kræft betingelse af spiserøret kaldet Barretts øsofagus , ifølge medindia. com . Barretts øsofagus normalt udvikler sig fra en tilbagevendende gastro-øsofageal refluks sygdom , der kan øge din risiko for kræft i spiserøret med så meget som 40 procent , hedder medindia . com .

Behandling


Ifølge Cancer Cure Foundation , var en undersøgelse foretaget af American Association for Cancer Research om effektiviteten af sorte hindbær mod esophageal tumorer hos rotter . Rotterne blev fodret med en kost , der bestod af 5 til 10 procent af sorte hindbær . Grundlaget rapporterer, at American Association for Cancer Research opdagede , at mængden af esophageal cancer tumorer i rotter faldt mellem 43 til 62 procent . Overraskende , foreningen fandt også , at kost , der bestod af 5 procent af sorte hindbær dræbte mere kræft i spiserøret tumorer end de 10 procent sorte hindbær kost .

Side Effects

Ifølge medindia. net , sorte hindbær er ideelle , fordi de ikke giver anledning til de toksiske bivirkninger af visse lægemidler til kræft i spiserøret . På hjemmesiden hedder det, at 32 til 45 g sorte hindbær pr dag over 26 uger kan mindske din risiko for at udvikle kræft i spiserøret , samt hjælpe med at behandle nogle af de tumorer .

Andre Foods

Spise rå grøntsager , især broccoli spirer , kan også hjælpe med at beskytte dig mod kræft i spiserøret , ifølge medindia. net . Ifølge Mayo Clinic , er der særlige fødevarer, som du kan spise , at lette symptomerne på kræft i spiserøret . Spis fødevarer, der er nemt for dig at sluge , ligesom supper , budding , milkshakes , yoghurt og fløde Hvede . Tag en daglig multivitamin for at kompensere for tabte næringsstoffer . Disse tip kan hjælpe dig med din i therecovery processen fra kræft i spiserøret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------