Position: hotel888 > 5 >

fødevarer til prostata sundhed

   Prostatakirtlen ligger lige under blæren hos den mandlige ekskretionsorganerne systemet . Som en mand bliver ældre , denne kirtel tendens til at forstørre og kan give sundhedsmæssige problemer , såsom vandladningsproblemer , godartede udvidelsen og kræft . Mere end halvdelen af mænd i 60'erne og så mange som 90 procent i deres 70'erne og 80'erne oplever en form for helbredstilstand skyldes prostata . Skabe og opretholde et kvalitetssystem kost kan gå en lang vej til at lindre nogle af disse betingelser og kan endda hjælpe med at forebygge prostatakræft .

Fordele ved Frisk Frugt


forbrugende frisk frugt er til gavn for et godt prostata sundhed . Den naturlige sukker, der findes i dem har en beskyttende effekt på kirtlen . Undersøgelser er i øjeblikket på at fastslå den ekstra fordel, lycopen i prostata . Lycopen er et naturligt kemisk stof, der findes i f. eks frugt som tomater , vandmeloner og pink grapefrugt . Dette stof giver frugten dens rige , rød farve og er en stærk antioxidant . Mænd studerede der havde kost højt i lycopen-rige frugter viste sig at have mindre forekomst af prostatakræft . I et 2003 Harvard-undersøgelsen , skåret 47. 000 mænd , der spiste 10 portioner tomater om ugen deres risiko for at udvikle aggressiv prostatakræft med 50 procent .

Fordele af friske grøntsager


Mange grøntsager indeholder også lycopen . Roer, jordskokker , søde kartofler , gulerødder og turnips er gode eksempler Nogle grøntsager indeholder en anden antioxidant kaldet sulforaphane , som er nyttige i at reducere inflammation , reparation oxidative skader og fjerne kræftfremkaldende stoffer . Broccoli , kål , grønkål , og schweiziske chard er gode valg af grønne , grønne grøntsager, som indeholder sulforaphane .

Fordele Fisk og vegetabilske olier


For kroppen ordentligt udnytte lycopen i frugt og grøntsager , det behov zink . Zink kan findes i hele fisk og skaldyr . Andre gode kilder omfatter græskar , flåede bagte kartofler , magert kød , yoghurt og bælgfrugter . Undersøgelser er også i gang med at fastsætte værdien af mineralet selen for bedre prostata sundhed . Selen fremmer produktionen af glutathion peroxidase , en antioxidant nyttige i at beskytte celler fra oxidative skader . Selen kan også langsom kræft vækstrater ved at fremme immun celle aktivitet . Fisk , skaldyr , paranødder og hvidløg indeholder alle selen . Margarine og vegetabilske olier er også nyttige .

Fordele ved Soja

Hormone stabilitet er vigtigt for et godt prostata sundhed . Den alsidige sojabønne indeholder flavonoider , som er stoffer , der hjælper kroppen nå dette hormonbalance. Selvom mange vegetariske og veganske retter indeholder soja og sojaprodukter , anbefales det for optimal sundhedsmæssige fordele for at opnå soja fra den faktiske sojabønne eller fra tofu .

Fordele ved Nødder og frø

Ifølge Reader 's Digest ( Fødevarer , der skader Foods at helbrede ) , vitamin E har været medvirkende med betændelse reduktion og beskyttelse mod prostatakræft . Gode kilder omfatter æggeblommer , hvedekim , nødder og frø . Græskarkerner , hørfrø , solsikkefrø og hamp er særligt hjælpsomme , da de hjælper med at regulere hormoner . Pistacienødder , mandler , paranødder og valnødder lavt indhold af mættet fedt og indeholder vitamin E og andre beskyttende næringsstoffer . Fødevarer med anti-inflammatoriske egenskaber , såsom ingefær og løg tilbyder også god støtte .

brugen af urter

Savpalme har været brugt i årevis som en vigtig urt for forstørret prostata . Savpalme indeholder et stof , der hæmmer udviklingen af enzymet 5- alfa-reduktase , som omdanner det mandlige hormon testosteron til DHT ( dyhydrotestosterone ) . Mens DHT er afgørende for udviklingen af mandlige sex- karakteristika, såsom skægvækst , er det også kendt for sin rolle i udviklingen af prostata problemer . Brugen af Savpalme formindsker produktionen af DHT , samtidig med støtte til urinveje og blære .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------