Position: hotel888 > 5 >

første symptomer på en hjernesvulst

   En hjernesvulst kan stamme fra celler i hjernen selv, eller cellerne kan rejse fra andre dele af kroppen . For at diagnosticere en hjernesvulst , vil en læge bruge en fysisk undersøgelse , en neurologisk undersøgelse , der er designet til at vurdere , hvordan hjernen fungerer , en blodprøve og en scanning test som en MR eller en CT- scanning

Identifikation


Virkningerne af en hjernesvulst kan variere afhængigt af , hvor tumoren befinder sig . Der er mange symptomer på en hjernesvulst , der er fælles for alle former af betingelsen på grund af det generelle pres anvendes til hjernen fra en tumor . Der er to typer af hjernesvulster : maligne og benigne . En malign tumor er kræft , og en godartet svulst er det ikke. I mange tilfælde
afgør, hvorvidt svulsten er godartet eller ondartet skal vente , indtil svulsten kirurgisk , er fjernet.

Virkninger En af de mere almindelige tidlige symptomer på en hjernesvulst , er en hovedpine . Hovedpine vil normalt være stærkest, når den person, vågner op om morgenen , og i de tidlige stadier vil det komme og gå i løbet af dagen . Da tumoren vokser hovedpine vil blive hyppigere og mere smertefuld . Et andet tidligt symptom , der er stærkere om morgenen er kvalme . Den person, kan vågne om morgenen følelse så kvalmende , at hun skal kaste op . Som med hovedpine , vil kvalme blive mere intens som svulsten vokser .

Potentielle


Nogle af de tidlige virkningerne af en hjernesvulst kan adfærdsmæssige og kan blive synlige for andre, men ikke nødvendigvis til den person, der lider af tumoren . En af disse tidlige psykiske symptomer er brede humørsvingninger . Den pågældende vil blive le hysterisk ene øjeblik og derefter græder et par minutter senere . Disse humørsvingninger blevet mere uforudsigelig over tid. Mennesker også en tendens til at ændre deres generelle holdning og adfærd , når der lider af en hjernesvulst . De kan blive angste , vrede eller generelt vanskeligt at håndtere . Disse er den slags symptomer , der står klart for andre uden at blive klart for den person, der lider dem .

Forebyggelse /Solution

sidestilling af en hjernesvulst , er en delikat procedure . Den mest almindelige behandling er kirurgisk fjernelse af svulsten . I nogle tilfælde kan det ikke være muligt, fordi placeringen af tumoren vil gøre operationen for svært. I disse tilfælde kemoterapi medicin eller strålebehandling kan anvendes . Det er muligt , at placeringen af tumoren gør det terminal til patienten , fordi det ikke kan flyttes , men alligevel fortsætter med at vokse .

Overvejelser

En tumor , der vokser i hjernen vil medføre pres på hjernen . Hjernen er beskyttet af kraniet , og eventuelt yderligere materiale , der forsøger at vokse mellem hjernen og kraniet vil lægge pres på hjernen . I nogle tilfælde er det tumoren selv , der sætter pres på hjernen , i andre tilfælde tumor forårsager væske til at opbygge mellem hjernen og kraniet . Den opbygges væske kan være en kritisk situation, som ville kræve akut operation , da der er flydende hele tiden flyder rundt i hjernen og hjernen kun kan opretholde så meget pres , før situationen bliver fatalt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------