Position: hotel888 > 5 >

høj risiko for brystkræft

   Risikoen for brystkræft hos kvinder , afhænger af mange faktorer . Lægerne ved ikke, hvorfor en person får det , og en anden ikke . Det er ikke smitsom , kan du ikke få det ved at støde eller blå mærker dit bryst , og efter at have cyster ikke øge din risiko for brystkræft . Dit køn er den højeste risiko . Kvinder er langt mere tilbøjelige end mænd til at få brystkræft , men der er andre risikofaktorer , som øger din risiko

Genetik


Omkring 10 procent af brystkræft er gået ned gennem familier . Arver ændret gener giver dig en 60 til 80 procent chance for at få brystkræft med den tid , du 70 . At have en mor , datter eller søster med brystkræft øger din risiko for at udvikle det . En personlig historie af brystkræft eller en godartet brystkræft sætter dig på et højere risiko .

alder og race


Dine chancer for brystkræft er højere , når du bliver ældre . De fleste brystkræft findes hos kvinder over 50 år. Hvide kvinder er mere tilbøjelige til at udvikle brystkræft , efterfulgt af African American , asiatiske amerikanere, latinamerikanere og Native American kvinder .

Hormoner


Brug af hormoner som progesteron og østrogen øger din risiko for at udvikle brystkræft . Livslange eksponering for østrogen er en vigtig risikofaktor for at udvikle brystkræft . Du er på en højere risiko på grund af længere tids udsættelse for østrogen , hvis du aldrig fik børn , føder dit første barn , når du er over 30 , begynder din perioder tidligt eller ikke op med at få perioder , indtil du er over 55 år .

brystvæv

Hvis du har en mammografi , der viser , at du har tæt brystvæv , din risiko for brystkræft er højere . Tæt brystvæv betyder, at du har mere kirtelvæv og mindre fedtvæv . Brystvæv , der er tæt gør det også sværere for lægerne at se problemet og afgøre, hvordan man skal behandle det .

Alkohol

Indtagelse af alkohol øger din risiko for at udvikle brystkræft . Ifølge den amerikanske Cancer Society , drikker mere end én alkoholholdig drik øger risiko for brystkræft , og dem, der har 04:58 genstande om dagen har en 1,5 gange større risiko end nondrinkers .

Fitness

Fedme eller overvægt rejser risiko for brystkræft , især hvis vægtstigning er i taljen område eller udvikles efter du er blevet en voksen . Du kan sænke risikoen for brystkræft med 18 procent , hvis du går fra 1,25 til 2,5 timer om ugen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------