Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan sænke risikoen for prostatacancer med bedre ernæring

   Prostatakræft risikofaktorer stigning for personer, der ikke fokuserer på at tage sig af deres krop eller deres helbred . Blandt mange miljømæssige og genetiske faktorer simpelthen praktiserende bedre ernæring kan nedsætte din risiko for prostatakræft , og kan endda øge dit samlede dødelighed som prostatakræft er den femte største kræft killer i Amerika . Heldigvis for de villige , kan prostatakræft risikofaktorer nemt blive minimeret ved at følge disse simple trin
1 .
Spis mere tomater . Tomater indeholder en rigeligt udbud af lycopen , der er blevet vist i kliniske undersøgelser for at sænke risikoen for prostatacancer hos mænd . Prøv at tilføje flere tomater til din kost ved at terninger dem op og tilføje dem til de fleste måltider . Dåse tomater er OK , men de indeholder en masse af natrium . For endnu bedre ernæring kan du købe mandarin tomater , som vil tilbyde din krop mest lycopen muligt .
2 .
Når du tilbereder eller spiser fødevarer, der er rige på lycopen som tomater , vandmelon , grapefrugt , etc. parrer dem med gode fedtstoffer såsom olivenolie , nødder , avocado , osv. Som lycopen hjælper med at sænke risikoen for prostatacancer , fedtstoffer øge kroppens evne til at absorbere lycopen og sætte den på god brug . Parring din mad optimalt er simpelthen bedre ernæring derefter spise de samme fødevarer separat .

3 .
Kombiner broccoli og tomater i dine måltider , når du er fristet til at bruge en ingrediens eller det andet. Ikke blot har parret af fødevarer har vist sig at sænke risikoen for prostatacancer , men det er endda vist sig at skrumpe prostata tumorer hos rotter i laboratoriet indstillinger . En nem måde at kombinere disse fødevarer hele tiden skal omfatte cherrytomater med de måltider, du foretager broccoli eller tjene broccoli på siden af dine måltider , som har tomat saucer , såsom marinara .
4 .

Må ikke overindulge i multivitaminer , da dette tilsyneladende ideelle form for tilskud er faktisk ulogisk og kan øge risikoen for prostatacancer . Tage op til en multivitamin om dagen på en maksimal .

5 .
overveje at tage en lav dosis aspirin , hvis du lider af en forstørret prostata . Prostatakræft risikofaktorer ofte indeholde en forstørret prostata som en tidlig advarsel tegn . Aspirin har vist i kliniske undersøgelser for at reducere vandladningsproblemer hos mænd med forstørret prostata . Aspirin arbejder for at minimere yderligere unormal vækst .
6 .
Tilføj flere frugter og grøntsager i din kost i almindelighed . Som anført i trin et, to og tre , er visse frugter og grøntsager vist sig at specielt mindre prostatakræft risikofaktorer , men det har også været vist i medicinsk forskning , at over alle bedre ernæring kan reducere din risiko for prostatakræft i halve. Bedre ernæring (som defineret af National Cancer Institute ) er simpelthen at spise mere frugt og grønt dagligt med en vægt på grøntsager , der indeholder høje niveauer af glucosinolater , såsom blomkål og rosenkål .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------