Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan sparke dip vane for god

  Dude , lad os se det i øjnene . Kyllinger ligesom dyppe tobak . Og hvis du skal finde de sjældne pige , som kan lide det , ja , har du fået et større problem . Plus , at skrald vil rådne tænder og tandkød , også . Jeg dyppede i over seks år, men var i stand til at forlade kold tyrker . Følg disse trin, og forhåbentlig vil du være i stand til at sige de samme ting

Du skal bruge: .
revet kokosnød
knust rød peber .


1 .

første , gå videre og klare enhver dip-relaterede ting fra dit hus , kontor , eller i bil. Det betyder tomme snus dåser eller spytte flasker , også . Få det væk fra dig , så du vil være mindre tilbøjelige til at tænke over det .
2 .
Giv dig selv en succes ved at identificere alle dine venner, dip . Gør dit bedste for at undgå dem i den første uge , så vil du ikke blive fristet til at bums en knivspids . Fylde alle dine biler med gas , så vil du ikke have en undskyldning for at ænder ned til Seven-Eleven , enten .
3 .
Hold en pose strimlet kokosflager handy . Når du bare lyst til at have noget i din kind , tot op cocunut og marmelade det derinde . Det føles virkelig ligner hinanden, og selv har omkring det samme amuont af saft .

4 .
Over tid vil du begynde mangler den " bid " fra dukkert. Tag en knivspids knust rød peber , tot det op i et lille stykke køkkenrulle , næsten som en Skoal Bandit , og bruge det som en dukkert . Det er en anderledes fornemmelse , men det fungerer rigtig godt som en erstatning .

gode råd og advarsler


 • Bare forberede dig mentalt før tid , fordi det første uge vil være et helvede . Du bliver nødt til at være tålmodig med dig selv og tage det en dag ad gangen , eller endda time for time . Det vigtigste er at holde sig til det ! Mind dig selv , hvem du holde op til , eller hvor mange penge du sparer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------