Position: hotel888 > 5 >

kemoterapi myter

   Kemoterapi er en fælles behandling for kræft . Under kemoterapi , er patienter får medicin , der dræber kræftceller og vende væksten af tumorer . Behandlingen kan påvirke nogle patienters organer, herunder celler i deres hud , mund , mave og tarme , mere end andre

Kvalme og opkastning


Kemoterapi kan medføre, at nogle mennesker til at opleve kvalme og opkastning , men der er lægemidler til rådighed til at behandle disse og andre bivirkninger . Yngre kvinder oplever kvalme oftere end andre . For mange mennesker , kan den værste del af kemoterapi være de erfarne angst før behandlingen påbegyndes .

Hårtab


Kemoterapi er ikke altid forårsager hårtab hos patienter . Sommetider medicin forårsager hår til at tynde ud eller falde , men mange enkeltpersoner oplever ingen hårtab .

Træthed


Mange mennesker , der går igennem kemoterapi oplever et tab af energi , men der er behandlinger til rådighed, der bidrager til at øge patienternes røde blodlegemer celletal . Disse behandlinger også bidrage til at øge mængden af ilt i kroppen .

Fertilitet

Folk på kemoterapi ikke infertile under behandling . Kvinder kan blive gravide , men kemoterapi kan være farligt at et foster . Mænd eller kvinder bør fortsætte med at bruge prævention under kemoterapi , men de bør kontakte deres læge om , hvilke metoder der skal bruges.

Immuniteten

Den immunitet , eller evnen til at bekæmpe infektioner , for personer under kemoterapi er ikke stærkt reduceret for længere tid . Patienter i kemobehandling er slet ikke en større risiko for kontrahering virusinfektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------