Position: hotel888 > 5 >

kirurgiske problemer med borderline tumorer i æggestokkene

   Borderline tumorer i æggestokkene , også kaldet epitelcelletumorer af lav ondartede potentiale, har unormale celler , som kan blive til kræft . Denne diagnose gør op omkring 10 til 15 procent af alle epitelial ovarie tumorer , og tumorer er ikke invasive ( Govindan , 2008 ) . Der er kirurgiske behandlinger for disse tumorer samt problemer forbundet med behandlingen

Generel information


Borderline ovarietumorer findes oftest på et tidligt stadie , så behandlingen er meget vellykket . Selv for de patienter, der er diagnosticeret på et senere tidspunkt , kan behandlingen være lige så vellykket . Det er sjældent for en kvinde at dø af denne svulst . snarere , dødsfald skyldes komplikationer , såsom en tarmobstruktion eller behandling bivirkninger

Kirurgi


Kirurgi og kemoterapi er de to standard behandlinger for borderline tumorer i æggestokkene . Kvinder, der ønsker at bevare deres fertilitet kan være bekymrede for omfanget af den valgte operation . For at undgå eventuelle problemer , patienter og læger bør drøfte fremtidige fødedygtige planer og afveje risici og fordele ved de forskellige operationer . Almindeligvis er en unilateral eller bilateral salpingo-ooforektomi ( en eller begge æggestokke og æggeledere , henholdsvis fjernes ) udføres . Et samlet hysterektomi sammen med de bilaterale salpingo-ooforektomi kan ske , og det fjerner både æggestokke og æggeledere samt livmoderen og livmoderhalsen . En delvis fjernelse af æggestokke fjerner en del af en æggestok eller af begge æggestokke , og en omentectomy fjerner omentum , der er et stykke væv , der findes på den abdominale vægbeklædning .

Fertilitet


Et spørgsmål , at patienterne har brug for at tænke om , når planlægningen behandling for denne tumor er , om de er færdig at få børn . For kvinder , der ønsker at bevare deres fertilitet , består operation af en ensidig salpingo-ooforektomi eller delvis fjernelse af æggestokke . De andre operationer ikke bevare fertiliteten. For at forhindre gentagelser , anbefales det , at de resterende æggestokkene væv fjernes , når en kvinde ikke har planer om at have flere børn .

Overvejelser

Et kontroversielt emne i behandling grænsetilfælde ovarietumorer har været kirurgisk aggressive måde, de bliver behandlet. Mange kvinder , der til stede sammen med borderline tumorer i æggestokkene er unge og ønsker at bevare deres fertilitet , men fordi disse tumorer stadig behandlet som en delmængde af kræft i æggestokkene , behandling tendens til at være aggressiv mere , end man ofte nødvendigt .

Future Directions

Forskellige typer af grænsetilfælde tumorer bør behandles efter, hvordan de opfører sig på et cellulært niveau , og ny forskning er ved at blive publiceret , der skelner mellem de forskellige typer . Kategoriseringen af borderline ovarietumorer er en gammel en og en, der skal opdateres og revideres . Den kirurgiske problemer med disse tumorer lå i tvetydigheden i kategorien selv, men med ny forskning og behandlinger , kan disse afhjælpes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------