Position: hotel888 > 5 >

kræft infrarød behandling

   For meget af historien har mennesker kendt til den helbredende virkninger af varme og varme . I dag , forskning skrider i studiet af Infrarødt Therapy , en praksis , der bruger varme energi til at mindske smerter , og måske endda bekæmpe kræft

Baggrund


Den type af infrarød behandling der almindeligvis anvendes til alternative kræft behandlinger kaldes Infrarødt eller " FIR . " Denne stråling er ikke synlige , men overfører varmeenergi . Denne varme kan bruges til medicinsk behandling .

Fordele


Undersøgelser har vist, at infrarød varme kan bruges til at reducere smerter . Denne varme kan målrettes på specifikke områder , og kan fremme afgiftning , øge omsætning og slappe af i kroppen .

Cancer Effects


Nogle mener , at infrarød energi kan bruges som en kur i fremtiden , men denne anvendelse er stadig blive undersøgt. Infrarød terapi er kendt for at være en pålidelig behandling for styring af smerter forbundet med kræft og bruges sammen med andre kræftbehandling .

Infrarød Kilder

De mest almindelige infrarøde behandling kilder benytte specielle varmelamper , målrettet mod kroppen . Alternativt , wraps varme-udstrålende tøj og bruges til en hel dags behandling .

Future

Infrarød energiforbrug i kræftbehandlingen fortsat skal undersøges og udvikles , især i USA og Japan . Da denne forskning fortsætter , mange forskere håber en kombination af behandlinger vil snart være til rådighed for bekæmpelse af kræft smertefrit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------