Position: hotel888 > 5 >

kræftpatienter & kunst tegning terapi

   Kunst terapi , som omfatter tegning , er en form for alternativ medicin til kræftpatienter . Formålet med kunstterapi er at hjælpe patienter behandle smerter og følelsesmæssige traumer i forbindelse med cancer

Historie


Et link mellem følelser og den skabende kunst blev fastsat i fra 1922 bog kaldet Artistry af psykisk Ill. Psykoanalytikere udviklede denne forbindelse yderligere i 1940'erne, da de studerede kunst med det ubevidste . Hana Kwiatkowska udvidet kunst og mental sundhed tilslutning i 1958, da hun brugte sin kunst færdigheder i familieterapi . Fra 2001 har American Art Therapy Association over 4. 500 deltagere .

Grundlag


Ifølge American Cancer Society , " mange kunst terapeuter . . . tror den handling skabelsens påvirker hjerne bølge mønstre og kemikalier, der frigives ved hjernen . " Kunst terapi kan komplimentere andre former for kræftbehandling som kemoterapi og mere traditionelle psykoterapi .

Fordele


Kunst terapi kan være et nyttigt redskab til at distrahere cancer patienter fra deres smertefulde medicinske behandlinger . Den kreative handling tegning kan selv være helende , fordi det kan reducere angst ved at hjælpe til at frigive undertrykte følelser . Også kan tegne terapi tillade terapeuter for at lære mere om de indre funktioner af kræft patienter, især børn , der undertiden tegne , hvad de ikke kan sige .

Ulemper

Mens klinikere har observeret og rapporteret positive tilbagemeldinger om brugen af kunstterapi med kræftpatienter , der ikke specifikke videnskabelige beviser til støtte for denne praksis . Men andre end smertefulde følelser op til overfladen , er der ingen fare på en kræftpatient arbejder med en uddannet kunstterapeut .

Eksempel

I sin bog " The Art Therapy Sourcebook , " Cathy A. Malchiodi skriver om en ovariecancer patienter, der brugte tuschtegning til at skabe et abstrakt billede med titlen "Kvinde fanget i en spiral , Spinning ' Round og ' Runde. " Dette billede var baseret på turbaner , at patienten havde på grund af kemoterapi hårtab . Malchiodi hedder det, at " mens tegningen ikke magisk kurere depression om hendes kræft og virkningerne af magtfulde lægelige indgreb , er det tilladt hende en måde at udtrykke følelser , som var svære at overbringe hendes familie og venner og gjorde det muligt for os at tale om, hvordan hun kunne være i stand til at foretage ændringer i sit liv , da virkningen af hendes kræft igen . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------